BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Nova connexió EduVPN

  • 22 de febrer de 2024
EduVPN

La VPN és una xarxa privada virtual que permet accedir als recursos de la biblioteca – llibres electrònics, revistes i bases de dades – i operar des de casa com si estigueres en la mateixa xarxa informàtica de la Universitat. Fins ara, les connexions es realitzaven amb l'aplicació OpenVPN.

D'ara endavant les noves connexions es faran amb EduVPN. Els avantatges d'aquest sistema són que el producte està avalat per la xarxa d'investigació Geant, el seu major rendiment i un model d'autenticació basat en el doble factor, més còmode per a l'usuari, ja que només és necessari cada 7 dies.

En aquesta pàgina trobaràs les instruccions per a la descàrrega, i en el nostre canal de Youtube pots visualitzar diferents vídeos segons el teu sistema operatiu: Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Els vídeos consten de dos capítols: la configuració del doble factor d'autenticació, necessària per a la instal·lació, i la instal·lació en si mateixa. En el cas que tingues problemes d'instal·lació, consulta l'ajuda en línia del servei d'informàtica.