BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

El projecte XatUV, premiat en la XXV edició dels Premis Universitat-Societat

  • 11 de gener de 2022
XatUV
XatUV

La XXV edició dels Premis Universitat-Societat,  promoguts i organitzats pel Consell Social de la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT), ha premiat el projecte XatUV en la modalitat Humanisme Digital, creada amb l’objectiu de premiar l’ús rellevant, innovador i original de les tecnologies digitals per part de la comunitat universitària.

El XatUV és un nou canal d’atenció a usuaris de la Universitat de València, impulsat per l’Àrea de Comunicació de la Universitat de València, que va nàixer amb la finalitat d’oferir una atenció síncrona a estudiants, titulats i futurs estudiants en un context marcat per la pandèmia. El caràcter híbrid d’aquest servei d’atenció és una de les seues característiques més importants, perquè combina una atenció inicial a través d’un Bot i una atenció personalitzada i multidioma a través d’una xarxa d’agents especialitzats en línia.

El Servei de Biblioteques i Documentació participa en el projecte XatUV des de l’inici, i ha atés quasi 3000 consultes d’usuaris i usuàries l’any 2021.