Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

El Servei de Política Lingüística realitza exàmens del CELI (Certificato di Lingua Italiana) de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1 i C2).

El CELI és un títol acreditatiu del grau de competència i domini de l'idioma italià que atorga la Università per Stranieri di Perugia, la institució més prestigiosa en el camp de l'ensenyament de l'italià.

CELI Impatto (A1)

CELI 1 (A2)

CELI 2 (B1)

CELI 3 (B2)

CELI 4 (C1)

CELI 5 (C2)

Estructura de la prova

Estructura de la prova

Estructura de la prova

Estructura de la prova

Estructura de la prova

Estructura de la prova

Models de prova

Models de prova

Models de prova

Models de prova

Models de prova

Models de prova

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Qui s’hi pot matricular?

Qualsevol persona major de 16 anys.

Quant costa?

La inscripció dóna dret a participar en una sola convocatòria i nivell. No obstant això, si s'aprova només la part oral o només l'escrita, se'n conserva la nota per un any, durant el qual el candidat pot matricular-s'hi amb un 30% de descompte i és prou d'aprovar la part pendent per a obtenir el certificat.
El preu és de 100 € per als estudiants de la Universitat de València i de 120 € per a la resta de candidats. El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació.

Quina validesa tenen?

» Els certificats CELI estan oficialment reconeguts pel Ministeri d'Educació italià i ho són també en l'àmbit internacional per empreses privades, cambres de comerç i sistemes educatius públics i privats de tot el món.
» Constitueixen una acreditació suficient de coneixement d'italià per a qualsevol activitat professional o acadèmica a l'Estat espanyol i al món per a la qual es requereix el nivell de coneixement corresponent.
» Consulteu les certificacions d’italià que reconeix la Universitat de València.

Més informació

Entreu al web de la Università per Stranieri di Perugia si voleu més informació sobre les proves.

Convocatòries de 2020

Data i hora Nivells Termini d'inscripció Localització
9 de març, 9 h

CELI Impatto (A1), CELI 1 (A2), CELI 2 (B1), CELI 3 (B2) 

Fins al 30 de gener, 14 h [TANCAT]

Aules SPL (Edifici Beatriu Civera, Serpis, 29, planta baixa)

23 de juny, 9 h

CELI Impatto (A1), CELI 1 (A2), CELI 2 (B1), CELI 3 (B2), CELI 4 (C1), CELI 5 (C2) 

Fins al 12 de maig, 14 h  [TANCAT]

23 de novembre, 9 h

CELI Impatto (A1), CELI 1 (A2), CELI 2 (B1), CELI 3 (B2), CELI 4 (C1), CELI 5 (C2)

Fins al 7 d'octubre, 14 h [TANCAT]

Matrícula

Cal que envieu un correu al Servei de Política Lingüística (spl@uv.es) en el qual demaneu el rebut de pagament de la inscripció a les proves CELI. Hi heu de fer constar els vostres nom, cognoms i número del document d'identitat. Posteriorment us enviarem un correu amb un rebut en PDF al vostre nom.
Una vegada que pagueu les taxes, heu de presentar a la secretaria del SPL (Edifici Beatriu Civera, Serpis, 29, 2a plantatota la documentació següent: 

» El justificant de pagament
» El full d'inscripció emplenat
» El vostre document d'identitat

Les taxes d'inscripció són de 100€ per als estudiants de la Universitat de València i de 120€ per a la resta de candidats. El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació.

Qualificacions i certificats

Podeu consultar els resultats en el portal del CVCL. Les persones que obtinguen una qualificació d'apte rebran el diploma en la seua adreça postal. Si necessiteu un document acreditatiu provisional, caldrà que el demaneu directament a la Università per Stranieri di Perugia (unicert@unistrapg.cvcl.it).

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies