Aquest servei ofereix a l'usuari la possibilitat de posar-se en contacte amb el personal de la Universitat, de manera directa i sense passar per centraleta. Permet accedir des del carrer a la numeració curta o interna de la Universitat de València.

Les extensions de caràcter intern només poden ser cridades a través del servei d'operadora virtual o centraleta.

Aquestes extensions consten d'una numeració de cinc dígits. Ej: 55555.

Al directori de la Universitat de València podem consultar el nombre de contacte del personal, tindre accés a la información tant del nombre complet com de l'extensió de caràcter intern. Directori de la Universitat de València.

L'operadora virtual és un sistema automàtic que funciona ininterrompudament les 24 hores de dia durant tot l'any. La locució de l'operadora permet a l'usuari del servei a ser atès en 3 idiomes:

  • (+34) 9635 44300 en Valencià.
  • (+34) 9635 44980 en Anglès.
  • (+34) 9638 64150 en Castellà.

El funcionament del sistema ofereix la possibilitat d'establir la comunicació d'una manera ràpida i senzilla.

En trucar, l'operadora virtual ens indicarà que si coneixem l'extensió amb la que volem comunicar-nos la marquem. N'hi haurà prou amb esperar que la locució finalitze per poder marcar en el mateix teclat del telèfon l'extensió de cinc dígits i esperar que la comunicació quede establerta.

Si l'extensió interna marcada no coincideix amb cap de la Universitat, la trucada passa a la centraleta de la Universitat de València.

Si per contra desconeixem l'extensió amb què volem comunicar marcarem el '0' o esperarem cinc segons per comunicar-nos amb la centraleta.

Servei d'Operadora (Centraleta)

L'horari de la centraleta és de dilluns a divendres de 8:00 a 21:00h. i els dissabtes de 9:00 a 13:00h.

Únicament s'atenen trucades dins l'horari del servei.

Centraleta de la Universitat de València(+34) 963 86 41 00