MATRICULA

T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2019-20 per a la continuació dels teus actuals estudis de Màster en la Universitat de València.

Podràs validar o modificar les teues dades administratives en:

PreparaMat (enllaç "Preparació matrícula 2019/2020" dins del apartat "Ajudes Prèvies")

Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: Ordre de domiciliació bancària

La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular.

T’informem així mateix, que el període de matrícula de la Fase I serà del 16 al 18 de juliol (24 i 25 de juliol primera crida de llista d'espera, 30 i 31 de juliol la segona)  i del 26 al 27 de setembre la Fase II.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies