1. Estar en possessió d’un títol universitari de llicenciat, arquitecte o enginyer o títol equivalent de grau. Hi tenen preferència els procedents de les titulacions de Geografia i Història, Història de l’Art, Administració i Direcció d’Empreses, Psicologia, Sociologia, Filosofia, Filologia, Ciències Econòmiques, Dret, Antropologia, Arqueologia, Belles Arts, Comunicació Audiovisual, Periodisme, Humanitats, Documentació, Informàtica i Arquitectura.
2. Es considerarà també la candidatura de les persones que, amb mèrits adequats i tenint una titulació de diplomatura universitària, acrediten un mínim de 180 crèdits de formació en estudis relacionats amb la gestió cultural, en un sentit ampli. Aquest és el cas dels candidats procedents de les diplomatures en Turisme i Ciències Empresarials.
 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies