Divendres 26 de gener de 2024, a les 9.00 i 12:00 hores, estan previstes les sessions de benvinguda per a l´alumnat de mobilitat entrant (incoming) a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontología.

Està previst que 880 estudiants Erasmus de mobilitat s´incorporen a la Universitat de València en el mes de gener per a realitzar una estada de mobilitat al segon quadrimestre d´aquest curs 2023-24. 

Per tal de donar-los la benvinguda, el Servei de Relacions Internacionals organitza unes sessions de benvinguda presencials que seran la primera presa de contacte dels estudiants amb la Universitat. Es donarà a conèixer la nostra Universitat i s´informarà al voltant de les activitats, les instal·lacions i els serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada. A les sessions els estudiants rebran també el Certificat d'Arribada amb la data d'incorporació a la UV.
 

Aquesta acció es complementa amb les sessions específiques d´orientació que organitzen les diverses facultats de la Universitat de València.

Al marge dels 880 estudiants Erasmus “incoming”, s´incorporen a la nostra Universitat 73 estudiantes d´universitats no europees dins del programa internacional de mobilitat. Estudiantat dels Estats Units, Canadà, Sud-Amèrica, Xina, Corea o Japó s’incorporaran a la nostra universitat dins d´aquest programa.

També està previst acollir més de 11 estudiants procedents d´altres universitats espanyoles que participen en el programa de mobilitat SICUE.

En el programa Erasmus, Itàlia, Alemanya i França són, per este ordre, els països que més estudiants envien a seguir els seus estudis a la nostra institució.

Amb els 2.875 estudiants Erasmus rebuts aquest curs acadèmic, la Universitat de València continua sent líder europeu en la recepció d´alumnat Erasmus.

Més informació https://links.uv.es/2XSQQPI