Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 23/05/17

  EUCOTAX

  La Facultat de Dret participa en el Programa EUCOTAX Wintercourse 2017 en Zurich

  [Llegir més]

 • 23/05/17

  Certamen Universitari d'Equips en Sala

  Cinc estudiants del Màster d'Advocacia han representat la Facultat de Dret

  [Llegir més]

 • 15/05/17

  ​​Activada per a l’estudiantat l’enquesta de satisfacció amb els Màsters

  Ja podeu fer les enquestes de satisfacció amb els Màsters

  [Llegir més]

 • PRESIDENT

  12/05/17

  L'EXCM. SR. D. MANUEL MARCHENA GÓMEZ, PRESIDENT DE LA SALA SEGONA DEL TRIBUNAL SUPREM, CLAUSURARÁ EL MÀSTER EN GARANTIES PENALS I DELICTES SOCIOECONÒMICS (1ª Ed.) EL 2 DE JUNY DE 2017 A LES 11H A L'AULA TOMÁS S. VIVES ANTÓN A LA FACULTAT DE DRET.

  [Llegir més]

 • preinscripcio

  29/04/17

  FASE I: PREINSCRIPCIÓ ALS MÀSTERS OFICIALS DE LA FACULTAT DE DRET. CURS 2017-2018

  FASE I: fins al 15 de juny de 2017 oberta la preinscripció als Màsters de la Facultat de Dret 2017-2018. Consultad guies personalitzades per a cadascun del Màsters i passarel.les.

 • 28/04/17

  Premi a una investigació de Vicenta Tasa sobre la inclusió, com a oficials en la Constitució, de les quatre llengües d’Espanya

  La professora de Dret Constitucional de la Universitat de València Vicenta Tasa Fuster ha rebut el Premi Manuel Duran i Bas que atorga l’Institut d’Estudis Catalans per la seua tesi doctoral, 'Drets lingüístics i ordenament constitucional: seguretat lingüística vs. Jerarquia lingüística. Un estudi comparat de Suïssa i Espanya'. Tasa va rebre el guardó el 21 d’abril a la seu de L’IEC a Barcelona, durant la cerimònia de lliurament dels Premis Sant Jordi 2017.

  [Llegir més]

 • 12/04/17

  VII Concurs de Debats: "Les regles del Joc"

  Resultat 1ª fase del VII Concurs de Debats: "Les regles del Joc"

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies