A A A

Setmana Mundial per l’Eradicació de la Pobresa

 

Més fets i menys promeses en la lluita contra la pobresa.

 
La plataforma Pobresa Zero de la Comunitat Valenciana ha preparat diferents actes i mobilitzacions, en els quals participa CCOO PV, amb motiu de la Setmana Mundial per l’Eradicació de la Pobresa, al voltant del 17 d’octubre. El lema ‘Més fets i menys promeses’, pretén ser un clam ciutadà perquè es complisquen els compromisos internacionals.
 
Els incompliments dels compromisos internacionals en la lluita contra la pobresa són el motiu del lema d’enguany “Més Fets i menys promeses, drets ja”. La plataforma Pobresa Zero (integrada per més de 170 organitzacions, ONG de desenvolupament, entitats socials, universitats valencianes i sindicats, entre ells, CCOO PV) pretén denunciar les causes de la pobresa i llançar un clar missatge als i les responsables polítics i polítiques: és possible eradicar-la, només manca voluntat.
 
 
CCOO PV participa en els actes de Pobresa Zero i portarà la seua pròpia pancarta en la manifestació de València, el dia 20 d’octubre, a les 18 hores a la  plaça Alfons el Magnànim, amb el lema‘Dignitat i drets’.
 
 

29 de setembre de 2018
 

Esborrany de Projecte de Decret del Consell, pel qual es regula el sistema de carrera professional.

 
Açò és el resultat de l'execució de les sentències sobre el personal interí, (Sentència TSJCV deesembre 2015 , Sentencia TS març 2017),que obligaven a donar nova redacció a determinats articles i, amb açò, estendre el dret a la carrera professional al personal funcionari interí amb més de 5 anys d'antiguitat.
 
Amb aquest nou decret, que substituirà al Decrets 186/2014 i 93/2017, es pretén tornar al moment de l'entrada en vigor del Decret 186/2014, en el cas de la nostra universitat a l'1 de gener de 2017 i, a partir d'aqueix moment, donar al personal interí amb més de 5 anys d'antiguitat el mateix tractament que se li va donar al personal funcionari de carrera i laboral fix.
 
 
 

 
 
 

 
29 de setembre de 2018
 

La FE CCOO PV insta a les Universitats i Conselleria a millorar la proposta de conveni col·lectiu del personal laboral

 
El conveni no ha de ser un recull de drets que ja estan regulats en diferents normes
 
El dia 27 de setembre es va reunir la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de la Universitats Públiques Valencianes, en la qual  va quedar de manifest   que les diferències entre Sindicats i Administracions són molt grans i no es va produir pràcticament cap acostament. Fins i tot les Administracions varen marcar i subratllar algunes línies roges, negant-se a acceptar qualsevol millora en permisos, llicències,  etc. que superen els de la Generalitat. Això sí, la Conselleria va deixar una certa porta oberta a millores en la proposta retributiva, però de forma molt vaga i sense concretar cap oferta.
 
 

CCOO denuncia que segons l'OCDE l'educació roman sumida en la crisi

 
L'informe de l'OCDE dóna la raó a les denúncies realitzades per CCOO en el seu informe de començament de curs 2018/2019: a Espanya la despesa en educació és inferior en termes de percentatge del Producte Interior Brut (PIB) para tots els nivells d'ensenyament. També s'ha reduït la despesa per estudiant.
 
L'informe de l'OCDE Panorama de l'Educació 2018 mostra l'evolució dels principals indicadors de l'educació fins a 2018, descrivint el seu estat actual després de durs anys de crisi econòmica en la qual encara roman sumida l'educació espanyola....
 

El Dia Mundial dels i les Docents reclama la millora de les condicions del professorat.
 
Amb el lema "El dret a l'educació implica el dret a docents qualificats(as)", el pròxim 5 d'octubre hem de recordar que aproximadament 264 milions de xiquets, xiquetes i joves a tot el món segueixen exclosos de l'educació.
 
 
 

23 de juliol de 2018
 

Inici del procediment de progressió en el sistema de carrera professional horitzontal  del PAS per a l’any 2018.

 
La resolució ha estat publicada en el tauler d'anuncis de la Universitat de València. Podeu accedir a una còpia punxant ací.
 
Inici: Aquest procés estarà disponible des del dia 25 de juliol de 2018.
 
Legitimats per a la progressió: totes aquelles persones que han complit i que compliran els requisits de progressió durant l’any 2018. No es fa de'ofici.
 
Sol·licitud de progressió: Per a iniciar el procés de progressió clica en l'enllaç de la seu electrònica de la UV, ENTREU
 

16 de juliol de 2018
 

 

El sindicat ha plantejat la necessitat d'acordar mesures de conciliació i coresponsabilitat, a més de la implantació i desplegament de plans d'igualtat en totes les administracions públiques.
 
CCOO ha expressat la impostergable necessitat d'avançar en la definició d'un nou model d'administracions públiques, que les rejovenisca, recupere competències externalitzades, retorne els drets arrabassats amb l'excusa de la crisi econòmica a les seues treballadores i treballadors, restablisca un diàleg profund i permanent amb els sindicats.
 
 

28 de juny de 2018
 

Eleccions a  Secretari General i a la Comissió Executiva de la secció sindical de CCOO en la Universitat de València

 
El passat dia 27 de juny, es van celebrar eleccions a  Secretari General i a la Comissió Executiva de la secció sindical de CCOO en la Universitat de València.
 
Com a resultat d'aquest procés ha sigut triat com a Secretari General: Fernando Casanova Valle.
 
La comissió Executiva ha quedat formada per: Fernando Casanova, Laura Esteve, Maribel Belda, Lluís Molina, Marta Company, José Julián Ponce, Vicente M. Claramonte, Josep Vicent Bernat, Alexandra València, Raúl Lorente i Matilde García de Albizu
 
l

27 de març de 2018
 

Acord de la Mesa Negociadora de la Universitat De València de 26 de març de 2018 sobre millora de condicions laborals del Professorat Associat.

 
 
 

12 de març de 2018
 

CCOO acorda la recuperació d'ocupació, salaris i negociació col·lectiva en el sector públic

 
Després de la signatura per part de CCOO de el “II Acord per a la millora de l'ocupació pública i de condicions de treball”, des de CCOO demanem a la Universitat de València l'inici immediat amb els representants del personal de la nostra universitat, de la negociació de totes aquelles matèries que afecten a condicions de treball com:
 
  • Jornada Laboral
  • Complement d'Incapacitat Temporal
  • Actualització de l'oferta d'ocupació pública
  • Augment del complement de destinació pendent de l'acord de condicions de treball 2008 -2011
 
Para CCOO, l'acord suposa l'inici de la recuperació dels drets arrabassats a aquest col·lectiu, però seguirem exigint i mobilitzant-nos per a recuperar absolutament tot el que han perdut amb l'excusa de la crisi.
 
més informació:
 
 

 
El morat ha tenyit la universitat, on un ampli percentatge de treballadores i treballadors ha secundat l'atur de dues hores convocat per CCOO.
 
L'activitat acadèmica s'ha paralitzat com a conseqüència del seguiment de l'atur per part de professorat, personal d'administració i serveis i alumnat.
 
Amb aquesta vaga que reivindica la fi de la desigualtat entre dones i homes, s'inicia una senda de no tornada cap a una societat més igualitària en la qual s'aconseguisca posar fi a la bretxa salarial, en l'ocupació, en la desocupació, en pensions; al repartiment de rols en funció del gènere; a l'assetjament i la violència masclista que pateixen les dones.
 

5 de març de 2018
 

Demanem la convocatòria urgent de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de les Universitats Públiques Valencianes

 
CCOO exigeix a les Universitats que es posen d'acord entre elles per a presentar propostes que milloren substancialment les condicions laborals de les seues treballadores i treballadors
La Secretaria Autonòmica d’Educació ha d'intervenir, plantejar propostes de consens, comprometre el finançament necessari i agilitzar les negociacions
 
 

2 de març de 2018

 

La FE CCOO PV exigeix que es resolguen urgentment els problemes que afecten el professorat associat

 
Exigim a la Conselleria d’Educació que agilitze les negociacions del Conveni Col·lectiu i aporte el finançament necessari per a les millores retributives del professorat Associat.
 
La situació laboral i acadèmica del professorat Associat es troba fortament degradada des de fa massa temps. Des de la perversió de la figura, el seu ús per a finalitats ben diferents a les que marca la llei o la seua utilització per a cobrir docència estructural, a la continua degradació de les seues condicions laborals (retribucions, jornada...) i el nul reconeixement acadèmic de les seues tasques, que van més enllà de la simple impartició de classes. Tot plegat ha anat enquistant una situació altament precaritzada i en la que el professorat Associat es configura com a un instrument per aconseguir mà d’obra barata i cobrir, amb un cost molt baix i una altíssima flexibilitat, creixents necessitats docents en un context de reduccions pressupostàries.
 
 

 
 
29 de gener de 2018
 

El Consell aprova l'avantprojecte de la nova Llei de la Funció Pública Valenciana

 

El ple del Consell ha aprovat l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública Valenciana elaborat per la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.
 
 

25 de gener de 2018

 

Per la  millora de les condicions laborals del professorat associat

 
CCOO denúncia una vegada més en el fet que la situació laboral i acadèmica del professorat Associat es troba fortament degradada des de fa massa temps. Des de la perversió de la figura, el seu ús per a finalitats ben diferents a les que marca la llei o la seua utilització per a cobrir docència estructural, a la continua degradació de les seues condicions laborals (retribucions, jornada...) i el nul reconeixement acadèmic de les seues tasques, que ben sovint van més enllà de la simple impartició de classes..
 
 


Recuperem el futur


 
 
 
 
 
 
 
En aquesta secció publicarem les respostes a les preguntes  d'interès general, més freqüents, que ens plantegeu mitjançant l'email:  ccoo@uv.es
 
 
 
 
 
 
 
Taules salarials
 
 
Condicions de treball
 
 
 
 
Calendari orientatiu OEP 2014, 2015 i 2016
 
 
Calendari orientatiu OEP 2015 i 2016 (desde Juliol de 2018 fins a Febrer de 2019)
 
Calendari orientatiu OEP 2015 i 2016 (desde Juliol de 2017 fins a Gener-Febrer de 2018)
 
 
 
 
Annex de l'acord de condicions de treball per al PAS, aprovat pel Consell de Govern el 30 de setembre de 2008.
 
Acord de promoció interna vinculat a l'oferta de col·locació 2011.
 
 
 
 
 
Informe diagnostic PAS
 
 
Pensions 2016
 
Resum pràctic amb la normativa legal vigent al fet que han d'atenir-se els diferents casos que puga produir-se a l'hora de la jubilació.
 
 
 
 
 
 
 
 
Guia sindical sobre la violència contra les dones
 
 
Informes
 Universitat: Cap a un canvi de model?
Informe de la Fundació 1º de Maig elaborat per Elvira S. Llopis, Carlos Sevilla, Begoña Marugán i Jesús Creues, en el qual es reflexiona sobre la situació d'influència en la Universitat de la situació de crisi general, l'adaptació al “Pla Bolonya” sense finançament addicional i l'augment de la presència perversa de les empreses privades