Gestió Electrònica UVUniversitat de València Logo del portal

Expedient electrònic: En el moment en què es grava la sol·licitud, es genera un expedient electrònic per a la mateixa dins del procediment Instància General i es genera un missatge amb destinació la unitat marcada per la persona sol·licitant o l'oficina central de registre (depén del grup de gestió seleccionat). A partir d'eixe moment, s'associa al missatge eixe expedient. Els gestors de la valisa podran completar la gestió del procediment avançant les fases d'aquest, generant informes i resolucions i notificant-les via seu electrònica. 
​És responsabilitat de la unitat/grup marcat com a destinació definitiva realitzar la gestió del procediment electrònic associat a la instància general.
En la unitat es revisarà la sol·licitud, la documentació i s'avançarà de fase com corresponga. Al llarg de la tramitació es podran generar informes, realitzar notificacions o comunicacions i finalment es generarà una resolució signada o no per la direcció o un segell d'òrgan i es remetrà a la persona sol·licitant.