Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Com modificar les dades de la nostra fitxa personal

Persona davant d'un ordinador

En aquesta nova entrada del blog anem a orientar als usuaris/àries de la Universitat en el procés de configuració i actualització de la seua fitxa personal, una de les utilitats que més dubtes genera, d'acord amb les consultes que arriben a la Unitat Web i Márqueting.
La Universitat de València continua treballant en la millora i evolució d'aquesta eina per a adaptar-se a les noves necessitats i a les noves tendències, i sobretot, per facilitar la seua utilització.

1 de de setembre de 2021

El primer pas, si volem modificar les dades personals, és accedir a https://www.uv.es/estil/persona, on després d'inserir la contrassenya ens portarà a una finestra en la que podrem modificar la informació personal que desitgem que siga públicament accessible en la guia d'usuaris (el "directori") de la UV.

Les noves fitxes permeten incorporar perfils de xarxes socials, perfils de xarxes acadèmiques i de xarxes d'investigació, afegir altres correus electrònics i pàgines web personals, una breu biografia personal en manera trilingüe, i incorporar els apartats personals del Grec que es desitgen. fitxa personal

Els resultats d'aquesta fitxa són fruit d'un intens i col·laboratiu treball de la Unitat Web i Màrqueting i del Servei d'Informàtica de la Universitat de València.

Per a veure la nostra fitxa personal en una pàgina web única podem construir-la de qualsevol de les dues formes següents (opcionals):

  • https://www.uv.es/persona/alies_de_correu (alies_de_correu  =  tot el text que apareix a l’esquerra de @. És el correu llarg). Exemple:  per a l’usuari  ramon.v.cirilo@uv.es la seua pàgina és: https://www.uv.es/persona/ramon.v.cirilo
  • https://www.uv.es/persona/usuari_de_correu (usuari_de_correu  =  la paraula que fem servir per al nostre usuari / usuària de correu) Exemple: l’usuari  ramon.v.cirilo@uv.es fa servir com a usuari de correu rvcirilo. La seua pàgina és: https://www.uv.es/persona/rvcirilo

Podreu trobar informació més detallada a aquest MANUAL.

Etiquetes