Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Com fer un destacat enllaç

Destacats

Els destacats-enllaç de la web de la Universitat són elements als quals es vol donar una rellevància especial (tutories, horaris d’assignatures o exàmens...) i que incorporen un enllaç directe a continguts específics.

29 de de maig de 2019

Aquests elements es visualitzen dins d’un component, la caixa on es col·loquen, i estan compostos de dues parts: un text i un enllaç, ja siga a una pàgina interna o externa, o a un arxiu o document.

Per crear-los, hem de marcar l’opció “Nou -> Selecciona tipus -> Destacat Enllaç” en el gestor.

 

Destacat Enllaç

 

Aleshores caldrà:

  • Posar-li nom (el format és DEST LINK paraula paraula i no es veurà al web)
  • Indicar on apuntarà el text, que podrà ser o bé agregant un element enllaç creat prèviament, o mitjançant una URL que s’insertarà en l’element.
  • Si hem fet servir una URL per a fer el vincle, aleshores haurem d’omplir el camp “Títol”. Aquest text serà el que es veurà a la pàgina web.
  • Finalment, per motius d’accessibilitat caldrà emplenar el text descriptiu.

 

Destacat Enllaç

 

Seguits aquests passos, caldrà desar i també marcar “Llista activa”. En cas que l’enllaç estiga construït amb una URL caldrà traduir-lo al castellà i a l’anglés (“Editar -> Traduir”). Quan ja estiga traduït i les versions traduïdes s’hagen desat, caldrà aprovar el destacat.

 

Destacat Enllaç

 

Ara bé, que el destacat estiga aprovat no vol dir que es veja a la pàgina. El darrer pas serà col·locar-lo al component de destacats enllaç. Cal cercar aquest component en l’arbre, obrir-lo i seleccionar “Editar”. Llavors s’haurà d’obrir la llista activa i arrossegar el destacat enllaç fins al component.

 

Destacat Enllaç

Fet això, cal desar i aprovar i ja estarà completada la tasca. Passats uns 15 minuts apareixerà publicat a la pàgina web.

Etiquetes