Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Com reparar la URL d’una versió lingüística d’una pàgina que no funciona

URL

De vegades, quan canvien l’idioma d’una pàgina, aquesta no es modifica. Si en l’URL de la pàgina apareixen les paraules “nullca” o “nulles”, haurem de reparar-la perquè funcione correctament.

13 de de juny de 2019

El primer que caldrà fer al gestor serà obrir la pàgina on hi ha les URL que no funcionen i seleccionar l’opció “editar”. Una vegada dins, haurem de seleccionar la pestanya “URL”.

El que trobarem en aquesta pestanya és una llista d’URL a diferents versions de la pàgina (al valencià, al castellà i a l’anglés). En alguns casos ens donarà l’opció de suprimir; caldrà, doncs, eliminar aquelles URL on hi ha aquesta opció. Si quan entrem a la pestanya “URL”  no ens apareix la llista, haurem de clicar “guardar” i apareixeran.

 

URL

Una vegada suprimides les URL que no funcionen, caldrà guardar i aprovar la pàgina. Aleshores les diferents versió lingüístiques haurien de funcionar correctament.

 

Quan la URL apunta a una altra pàgina

Ara bé, hi haurà vegades en què no podrem seguir els passos descrits anteriorment. Si quan guardem la pàgina el gestor mostra un missatge que indica que no s’ha generat l’URL perquè hi ha una pàgina amb el mateix nom, caldrà cercar en l’arbre si hi ha una pàgina que tinga la mateixa denominació.

 

URL

Si la pàgina que es diu igual està entre les pàgines no col·locades, caldrà eliminar-la. Si, en cas contrari, és una pàgina col·locada, amb un canvi de nom n’hi haurà prou.

 

Important: El literal en les pàgines no menú

Finalment, cal fer un recordatori: és fonamental que totes les pàgines de tipus no menú tinguen el seu corresponent literal. Amb això s’evitaran molts dels problemes descrits en aquesta entrada.

 

Etiquetes