Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Treballar des de casa

Treballar des de casa tant amb el gestor web de la Universitat de València com amb la resta d'aplicacions i serveis que requereixen identificació de l'usuari/a no ha de representar cap problema. No obstant, pot ocórrer que els equips no estiguen ben configurats i sorgisquen alguns problemes. 

22 de de març de 2020

¨Les restriccions derivades del decret d'estat d'alarma han imposat la necessitat de treballar des de casa en tots aquells casos que siga possible i reduir al mínim la presència de personal a les instal·lacions de la Universitat. En principi la connexió des de casa i l'accés al gestor de continguts i la resta d'aplicacions no ha de comportar cap problema. No obstant, alguns usuaris/es ens han transmés alguns dubtes.

L'accés al gestor de continguts web de la UV és idèntic indepedentment de l'equip, i les interfícies no varien. Qualsevol canvi que s'observe des d'un equip que no és l'habitual només pot estar relacionat amb la connectivitat o el navegador que es fa servir. A través de la url www.uv.es/uwm/gestor accedirem al gestor com si ho férem des del lloc de treball, i podrem operar amb total normalitat i amb les mateixes funcions. 

No obstant això, en el cas de dubtes podem accedir també des de casa amb identificació d'usuari/a al manual sobre el gestor de continguts disponible en el portal web de la Unitat Web i Màrqueting

D'altra banda, la UV ha informat amb profusió de les aplicacions de gestió que els treballadors i treballadors de la UV poden utilitzar per continuar mantenint els serveis operatius, sense presencialitat.

 

Etiquetes