Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Com publicar una galeria d'imatges en una novetat

Galeria d'imatges dins d'una novetat

13 de de novembre de 2019

En una entrada anterior d'aquest blog hem aprés a crear una galeria d'imatges per a la seua publicació en la pàgina d'inici dels portals web. Amb aquest nou lliurament del blog de formació aprendrem a vincular la mateixa galeria a una novetat. 

Cal acudir a l'entrada anterior per a recordar en primer lloc el procés per a generar una url del conjunt d'imatges que hem seleccionat per a confeccionar la galeria, i en segon lloc la creació del nou element 'Galeria Imatge' (Nou>Seleccione tipus>Galeria Imatge), on es volcarà la url generada amb anterioritat. 

Una vegada tenim creada la nova galeria, a més de l'opció de publicar a l'espai de galeries de la pàgina d'inici, es pot publicar la mateixa galeria en una novetat en el cas de que els continguts estiguen relacionats. Per a aquesta segona opció obrirem al gestor la novetat a la que desitgem vincular la galeria, l'editarem, i anirem a la part inferior a buscar el requadre 'Galeria: Arrossegue galeria d'imatges'. El procés s'ha de repetir en totes les versions idiomàtiques, i una vegada fet guardarem i aprovarem la novetat. La galeria es reproduirà en la part inferior de la novetat, tal com es mostra a la imatge superior. 

galeria

 

Etiquetes