Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

La 'galeria cultural', a cavall entre l'agenda i les novetats

Diferents entitats de la Universitat de València difonen constantment informació que no és estrictament una notícia, però tampoc encaixa en la definició d'esdeveniment de l'agenda. D'aquesta necessitat va nàixer l'element 'galeria cultural', un tipus de publicació pensat per a anuncis, convocatòries o campanyes que tenen períodes i terminis específics o que es corresponen amb accions molt concretes. 

29 de de juny de 2022

Un exemple el tenim al Servei de Relacions Internacionals, que disposa d'un dinàmic menú de galeries culturals que fa servir per a activitats com ara les convocatòries de pràctiques Erasmus, la celebració de la Setmana Internacional, o l'anunci de sessions informatives per a alumnes amb beca Erasmus concedida.

Forthem
Exemple d'una galeria cultural al web de Territori i Societat. 

 

La peculiaritat que han de tenir en compte els editors i editores web del Servei de Relacions Internacionals és que la publicació d'una galeria cultural requereix, només en el cas d'aquest servei, una acció complementària, que consisteix a fer una petició a través del sistema de tiqueting per a demanar la seua publicació, atés que el portal Relacions Internacionals forma part del web www.uv.es i no disposa d'un arbre propi per a l'edició de continguts. 

 

Etiquetes