Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Treballar des de casa

Gestor de la UV

Treballar des de casa tant amb el gestor web de la Universitat de València com amb la resta d'aplicacions i serveis que requereixen identificació de l'usuari/a no ha de representar cap problema. No obstant, pot ocórrer que els equips no estiguen ben configurats i sorgisquen alguns problemes. 

22 de de març de 2020

¨Les restriccions derivades del decret d'estat d'alarma han imposat la necessitat de treballar des de casa en tots aquells casos que siga possible i reduir al mínim la presència de personal a les instal·lacions de la Universitat. En principi la connexió des de casa i l'accés al gestor de continguts i la resta d'aplicacions no ha de comportar cap problema. No obstant, alguns usuaris/es ens han transmés alguns dubtes.

L'accés al gestor de continguts web de la UV és idèntic indepedentment de l'equip, i les interfícies no varien. Qualsevol canvi que s'observe des d'un equip que no és l'habitual només pot estar relacionat amb la connectivitat o el navegador que es fa servir. A través de la url www.uv.es/uwm/gestor accedirem al gestor com si ho férem des del lloc de treball, i podrem operar amb total normalitat i amb les mateixes funcions. 

No obstant això, en el cas de dubtes podem accedir també des de casa amb identificació d'usuari/a al manual sobre el gestor de continguts disponible en el portal web de la Unitat Web i Màrqueting

D'altra banda, la UV ha informat amb profusió de les aplicacions de gestió que els treballadors i treballadors de la UV poden utilitzar per continuar mantenint els serveis operatius, sense presencialitat.

 

Etiquetes