UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

2013 Cermi.es

La UV fou guardonada amb els Premis Cermi.es 2013, en la categoria institucional, "per haver assumit amb decisió la dimensió inclusiva de la discapacitat en totes les esferes universitàries”, segons assenyalaren des del jurat. Aquests guardons són atorgats pel Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) en deu categories diferents.

Premi Cermi

Els Premis Cermi.es 2013 reconeixen les iniciatives o accions, així com la tasca de persones o institucions que més s’hagen distingit en àmbits com la inclusió laboral, la recerca social i científica i l’accessibilitat universal, o en l’esfera institucional, com és el cas de la UV, en favor de les persones amb discapacitat i les seues famílies. L’edició de 2013 reuní 115 candidatures aspirants a alguna de les deu categories que conformaven el premi.

La UV, a través de la UPD (actualment UVdiscapacitat), disposa d’una sèrie de programes d’inclusió que es gestionen mitjançant l’atenció a l’estudiantat amb discapacitat, la recerca, la docència i la responsabilitat social. La institució acadèmica compartí el guardó en la seua categoria Institucional amb l’Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió Europea a Espanya

Entrega del premi Cermi