UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

  • Enllaç a la web del Comité Español de Representante de Personas con Discapacidad

CERMI - València

Conveni de col·laboració entre la Universitat de València i la Federació Valenciana d'Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la província de València (CERMl-València)

 

L’objecte del conveni de col·laboració és la cooperació conjunta entre la UV i el CERMI CV en els àmbits i vessants que es revelen d’interès per a l’èxit de la millora de les condicions de vida i socials de les persones amb discapacitat  i el reconeixement dels seus drets, posant tots els mitjans al seu abast per a aconseguir la normalització d’aquest grup social.

Per a això es comprometen a:

  • Dur a terme programes i activitats de formació.
  • Emprendre i promoure, i participar, en campanyes d’informació i sensibilització tendents a donar a conéixer la realitat, peculiaritats, possibilitats i característiques essencials de la integració educativa dels universitaris amb discapacitat física i orgànica.
  • Informar als estudiants amb discapacitat física i orgànica, sobre la legislació vigent en matèria d’ajudes per a taxes i matrícules.
  • Facilitar els mitjans necessaris i articular els mecanismes d’adaptació que faciliten, a les persones amb discapacitat, l’accés als estudis universitaris, ajustant-se a la normativa vigent.
  • Col·laborar en matèria d’activitats físiques i esportives adaptades per als estudiants universitaris amb discapacitat.
  • Intercanviar informació, documentació i bibliografia per a l’èxit dels objectius que en este Conveni es fixen, així com per al disseny, execució i avaluació de les activitats conjuntes que es duguen a terme.
  • Subscriure acords de col·laboració amb organitzacions de voluntariat social a fi de prestar suport a universitaris amb discapacitat física i orgànica, intel·lectual o mental.
  • Participar en els diversos actes institucionals i acadèmics, relacionats amb l’objecte d’aquest conveni.
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy