UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

 

 

     

JUAN ANTONIO GARCÍA ESPARZA

Professor Titular

Universitat Jaume I

Juan A. García Esparza és professor titular de la Universitat Jaume I, on imparteix classes de Conservació i Gestió del Patrimoni.

Els seus interessos de recerca es basen en la ciència del patrimoni en sentit ampli, des dels paisatges culturals fins als entorns construïts. La investigació que du a terme en l'actualitat analitza el patrimoni cultural contemporani en ciutats i pobles històrics.

És membre electe del Comitè Regional del Patrimoni Cultural Immaterial de la Comunitat Valenciana, Espanya, i membre associat del Comitè Internacional de Ciutats i Pobles Històrics CIVVIH d'ICOMOS.

+info:

     

MªIRENE MANCLÚS CUÑAT

Responsable Archiu Històric

Universitat de València

M. Irene Manclús Cuñat, natural de Tavernes de la Valldigna (València) en l'actualitat és facultativa d'arxius, amb destinació en l'Arxiu Històric de la Universitat de València des de l'any 2000.

Formació: Llicenciada amb grau en Geografia i Història (secció d'Història Moderna) per la Universitat de València. Màster en Arxivística, Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València. Grau mitjà en valencià.

Experiència professional: Becària de la Diputació Provincial de València amb destinació a l'Arxiu General i Fotogràfic. Becària de la Generalitat Valenciana amb destinació a l'Arxiu Municipal de Cocentaina i a l'Arxiu Diocesà de València. Ajudant d'arxius i biblioteques de la Generalitat Valenciana des de 1991 fins a l'any 2000.

Publicacions més recents:

  • Pons Alós, Vicente, Manclús Cuñat, María Irene: «El fondo de los pavordes de la Universidad de Valencia en el Archivo de la Catedral de Valencia», en La catedral barroca: iglesia, sociedad y cultura en la València del siglo XVII,  Callado Estela, Emilio (ed.), Vol. 2, 2019, ISBN 9788478228201, p. 127-136.
  • Manclús Cuñat, María Irene: «Models descriptius en l’era digital global», en Llibre blanc dels arxius valencians: d’on partim i cap on anem, coord. per Jesús Eduard Alonso i López, 2018, ISBN 978-84-09-04345-3, p. 320-329.
  • Manclús Cuñat, María Irene; Pons Alós, Vicente: «La Universitat de València y sus documentos. El fondo de pavordes en el archivo de la Catedral de Valencia», en: Comma (2020), 2018, (1-2), p. 109-116.
  • Cruselles Gómez, E.; Cruselles Gómez, J. M.; Manclús Cuñat, I.; Carbonell Boria, M. J. «Documentación inquisitorial los archivos de la ciudad de Valencia (España)» en: Revista de Fontes, v. 5, núm. 9, p. 51-69, 18 nov. 2018.
  • Manclús Cuñat, María Irene: «L’Arxiu de la Universitat de València, un instrumento para la investigación», en CIAN. Revista de Historia de las Universidades, ISSN 1139-6628, ISSN-e 1988-8503, Vol. 16, núm. 2, 2013, p. 141-161.

Membre del Comitè Executiu de la Conferència d'Arxivers de les Universitats Espanyoles, membre de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians des de 1999, i actualment presidenta d'aquesta associació.

+info:

     

MIREIA MARTÍNEZ GUZMÁN

Directora del Dept. de Control de Projectes i coordinadora de projectes tècnics

SM Sistemas Medioambientales S L

He cursat el grau de Geografia i Medi Ambient a la Universitat de València i faig el màster oficial de Planificació Territorial i Gestió Ambiental a la Universitat de Barcelona. Tant en el grau com en el màster realitze pràctiques externes.

Vaig ser tècnica de suport a l'Oficina de Gestió Tècnica Devesa-Albufera de València, en la qual feia seguiment d'espècies autòctones en perill d'extinció (servei de repoblació), elaboració cartogràfica amb Qgis, redacció d'informes i treball d'investigació. Vaig fer les meues pràctiques com a tècnica de suport a BCNecologia, a Barcelona. Hi vaig elaborar plans d'acció per a la millora de la qualitat de l'aire en diversos municipis de Barcelona i plans de reestructuració de xarxes de transport públic a nivell internacional, amb l'ajuda del sistema cartogràfic Geomedia Professional.

He fet diversos cursos sobre gestió sostenible de la mobilitat, sobre obligacions i requisits per a tràmits ambientals en la indústria i sobre productivitat en l'àmbit laboral i personal.

Actualment soc directora del Departament de Control de Projectes a l'empresa SM, Sistemes Mediambientals (seu principal a Barcelona), en la qual soc responsable de la implementació del sistema de gestió de projectes i supervisió tècnica dels treballs que duem a terme a les nostres oficines (Barcelona, Madrid, València i Pamplona). Algunes de les meues funcions són:

  1. Aplicació del sistema de gestió de projectes.
  2. Supervisió de la planificació tècnica dels empleats.
  3. Seguiment d'oferta-projecte.
  4. Coordinació interdepartamental (entre els departament de RH, Financer, de PRL i de Disseny i Comercial).

A més a més, durant la meua experiència a l'empresa he desenvolupat la coordinació i execució de nombrosos projectes en l'àmbit del medi ambient i la gestió dels residus, amb clients com per exemple l'EMT de València, la Diputació de Barcelona i l’Agència de Residus de Catalunya, entre d'altres

+info:

     

TOMÁS ROYO LÓPEZ

Senior Project Manager

ABO Energy España S.A.U.

Vaig cursar la llicenciatura en Geografia a la Universitat de València entre els anys 2004 i 2011, i l’enginyeria en Cartografia i Geodèsia a la Universitat Politècnica de València entre els anys 2011 i 2014.

Durant els estudis de la llicenciatura en Geografia vaig fer pràctiques curriculars i extracurriculars a l'Institut Cartogràfic Valencià, entre els anys 2009 i 2011 i per períodes que sumats fan any i mig. Les principals tasques que realitzava incloïen la fotointerpretació necessària per a la definició de cobertures del projecte SIOSE, així com l'harmonització de la toponímia de les sèries cartogràfiques.

 

Posteriorment, l’any 2011, vaig ser becari d’un programa d’innovació educativa supervisat pel professor Alejandro Pérez Cueva, a la Facultat de Geografia. Entre 2012 i 2013 vaig fer pràctiques novament a l'Institut Cartogràfic Valencià, però llavors dins l'expedient de l'enginyeria en Cartografia.

A finals de 2013 vaig començar unes pràctiques curriculars amb les quals iniciava les col·laboracions en l’àmbit de la generació energètica mitjançant fonts renovables. Posteriorment em van contractar a ABO Wind España com a director de projectes, amb dedicació a desenvolupar-ne tant d'energia eòlica com de solar fotovoltaica i incloent-hi totes les fases dels projectes, des de la fase més inicial fins a arribar a obtenir l'estatus de llest per a construir.

+info:

     

GEMMA MARÍA CONTRERAS ZAMORANO

Directora

VCR+i Institut Valencià de Conservació, Restauració i Investigació

Gemma M. Contreras Zamorano és llicenciada en Geografia i Història, amb especialitat en Història de l'Art, per la Universitat de València, on va obtenir el DEA i el doctorat sobre la tinta dels manuscrits valencians entre 1250 i 1600. A més a més, és llicenciada en Belles Arts, especialitat en Conservació i Restauració de Béns Culturals, per la Universitat Politècnica de València.

Actualment és professora en el màster de Diagnòstic de l'Estat de Conservació del Patrimoni Històric de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla, titulació que ella mateixa va cursar amb anterioritat. Des de 1999, treballa per a la Generalitat Valenciana com a restauradora al Departament d'Obra Gràfica i Material d'Arxiu de l’Institut Valencià de Conservació i Restauració on, a més, va guanyar la plaça de cap de secció el 2008. Lidera aquesta institució des de novembre de 2015 com a subdirectora i recentment ha guanyat el concurs públic per a la Direcció General d’aquest organisme. Té dos llibres publicats sobre patrimoni i conservació, i 50 articles sobre restauració de paper i investigacions relatives als materials i les tècniques d'aplicació.

Ha impartit cursos de conservació i restauració d'obra gràfica i material d'arxiu en diverses universitats espanyoles i internacionals (País Basc, Sevilla, Managua a Nicaragua, Quito a Equador), així com en altres institucions públiques com l'Alhambra de Granada, l’Arxiu de la Seu d'Urgell, la Biblioteca de Suleymaniye (Istanbul), CIRMA (Guatemala) i INHCA (Nicaragua).

+info:

     

SANDRA MEDINA LÓPEZ

Tècnica de projectes a l’Àrea de Cooperació per al Desenvolupament

Farmacéuticos Mundi

Em vaig llicenciar en Treball Social el 2014 a la Universitat de València, en l'especialitat de Suport Personal i Familiar. En 2018 vaig finalitzar el màster en Cooperació al Desenvolupament en Gestió i Planificació de Projectes a Nivell de Desenvolupament Local, de l'Institut de Desenvolupament Local i la Universitat de València. Actualment, curse el programa de doctorat en Cooperació al Desenvolupament per la Universitat de València.

D'una banda, tinc experiència de més de 6 anys com a treballadora social col·laborant amb diferents col·lectius en exclusió social, amb l’objectiu de millorar les seues condicions de vida amb els recursos disponibles de les entitats. D'altra banda, vaig treballar durant 5 anys en la coordinació de projectes de cooperació al desenvolupament a la República Dominicana i a Haití. Específicament, com a tècnica de projectes del Programa de petites donacions (PPD), del Fons Mundial per al Medi Ambient del PNUD, on vaig dur a terme l'avaluació de 5 projectes microhidroelèctrics. En aquesta avaluació es van tenir en consideració els impactes sobre els ODS de l'agenda 2030. Per a fer-ho, es van seleccionar grups de persones voluntaries dins de les comunitats rurals, les quals van ajudar en la recol·lecció de les dades per a obtenir els resultats d'impacte dels projectes sobre el creixement econòmic, la sostenibilitat, el medi ambiental, la igualtat de gènere, la salut, l’educació, etc.

Com a coordinadora de projectes, vaig treballar per a entitats com la Coordinadora de Petits Productors i Treballadors de Comerç Just d'Amèrica Llatina i el Carib (CLAC). Hi col·laborava en la confecció de la línia base del projecte, gestionava els grups d’interès, preparava informes, elaborava pressupostos segons objectius, presentava cronogrames i seguiment de totes les activitats del projecte, etc. Així mateix, vaig col·laborar amb entitats com ADIDE i la Xarxa Iberoamericana de Persones amb Discapacitat (RED). En un primer projecte finançat per IFES, les meves funcions van ser formar en temes de lideratge i empoderament i generar trobades de joves amb discapacitat amb actors claus en la lluita pels seus drets socials i polítics. També vaig col·laborar en l'anàlisi qualitatiu i quantitatiu d'un estudi de dones amb discapacitat per a COCEMFE, amb ús del programa SPSS i l’elaboració final d’informes que es presentaven al finançador.

Així mateix, vaig treballar per a la RED com a responsable en una investigació on es va mesurar l'accessibilitat física dels serveis públics (ocupació, educació, salut, etc.) per a les dones amb discapacitat i elements actitudinals envers elles, i a més s’identificaren casos de violència de gènere. En resultaren grups focals que posteriorment van ser intervinguts per professionals de forma urgent i individual (des de la Direcció Territorial de la Dona i amb el suport de psicòlogues professionals). A tal fi se seleccionaren i formaren enquestadores de dones amb discapacitat considerades possibles víctimes de violència de gènere. D'altra banda, es recopilà informació sobre accessibilitat a serveis, especialment als serveis d'atenció a la violència de gènere. Vaig ser la responsable de formar les enquestadores i d’executar aquesta activitat, en el marc d’un projecte finançat per la Unió Europea.

Actualment, faig la tesi doctoral sobre explotació sexual i treball forçós a Espanya. Les diferents teories sobre aquestes problemàtiques les he investigat a través d’entitats o agents clau. Alhora, col·labore amb Farmacéuticos Mundi com a tècnica: porte la formulació, seguiment i justificació de projectes ubicats a la República Dominicana i a El Salvador, a més de treballar amb les contraparts i els finançadors, en temes d'igualtat de gènere i salut a nivell general.

Finalment, m'agradaria ressaltar el meu bon nivell d'anglès tant escrit com parlat, i el meu nivell bàsic de francès.

+info:

     

IGNACIO DÍEZ TORRIJOS

Professor ajudant doctor (assistant professor)

Departament d’Urbanismo. Àrea d’Urbanística i Ordenació del Territori. Universitat Politècnica de València

Coordinador-fundador de CERCLE Territori, Paisatge i Arquitectura.

 

Des de 2003 desenvolupa tasques de consultoria tècnica en l'àmbit de l'arquitectura del paisatge, de l'avaluació de l'impacte ambiental i l’avaluació estratègica ambiental de plans i programes, dels estudis de paisatge i els estudis d'integració paisatgística.

Entre 2005 i 2007 va col·laborar com a tècnic en paisatge en l'estudi LANDAR, coordinat per Arancha Muñoz Criado.

Ha estat tècnic col·laborador de la Subdirecció General d'Ordenació, Planificació i Actuacions Territorials Estratègiques, de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient (2007- 2014). De 2015 a 2023 ha dut a terme la seua tasca professional com a coordinador-fundador de CERCLE Territorio, Paisaje y Arquitectura (www.cercle.es).

A la Universitat Politècnica de València, ha estat professor associat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, al Departament d’Urbanisme (2019-2023), professor associat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Agrònoms (2007-2014) i actualment és professor ajudant doctor del Departament d’Urbanisme, a l’Àrea d’Ordenació del Territori

+info:

     

FRANCESC-XAVIER DUARTE MARTÍNEZ

Funcionari interí

Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
(IES Cueva Santa, Sogorb)

Francesc-Xavier Duarte Martínez és llicenciat en Història (especialitat de Prehistòria i Arqueologia) i Diploma d’Estudis Avançats en Arqueologia per la Universitat de València.

Va començar la seua activitat en el sector públic com a arqueòleg municipal i director de museus a Morella (Ports). Després, va tornar al sector privat, com a membre de SArq-Serveis d’Arqueologia, on proporcionava assessorament en matèria urbanística, col·laborava en l’execució d’obra civil, realitzava intervencions en patrimoni arqueològic i etnològic i, en general, possibilitava la difusió científica i social del patrimoni cultural. Ha treballat, fonamentalment, a les comarques septentrionals de Castelló durant 20 anys; una de les seues inquietuds científiques actuals, se centra en la comprensió històrica de la formació del paisatge rural dels Ports i, per extensió, l’arquitectura de la pedra seca. També investiga i desenvolupa projectes al voltant de la memòria democràtica comarcal i ha treballat en equips interdisciplinaris d'exhumació de víctimes del franquisme com arqueòleg i historiador.

Actualment, compagina la seua passió arqueològica amb la docència com a professor d’ESO i Batxillerat, en ciències socials i llengües, per a la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana

+info:

     

JOSE ANTONIO ALABAU CALLE

Coordinador d’Innovació Pedagògica i cap del Departament d’Humanitats

Col·legi Parroquial Marqués de Dosaigües de Bétera (Valencia)

Jose Antonio és llicenciat en Història per la Universitat de València i professor de l'àrea d'humanitats del Col·legi Parroquial Marquès de Dosaigües, des del 2004. Des d'aquesta mateixa data, hi és el cap del Departament d'Humanitats.

És un apassionat de la innovació pedagògica i Coordinador d'Innovació Pedagògica des del 2012, quan la Fundació de Col·legis Diocesans Sant VIcent Màrtir va crear aquesta figura als seus centres. Format com a coach pedagògic per aquesta fundació i la Fundació Trilema, és part de l'equip de coaching pedagògic de la Fundació de Col·legis Diocesans. Ha estat premiat amb el Segell Nacional de Qualitat i el Segell Europeu de Qualitat en projectes eTwinning, així com per la Universitat Politècnica de València (Premi Magistrals. Reconeixement als docents exemplars).

Compagina la seua tasca docent amb la investigació històrica, centrada principalment en l'edat mitjana al Regne de València, i és autor de nombrosos articles publicats en revistes especialitzades, tant a nivell nacional com internacional. Actualment, col·labora amb el projecte impulsat per les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i les Corts Valencianes per a la publicació de les actes de les Corts forals del Regne de València, i se’n fa càrrec d'un volum del regnat d'Alfons el Magnànim.

+info:

     

FRANCISCO DE BORJA FRANCO LLOPIS

Professor titular

Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED)

Es va llicenciar en Història de l'Art per la Universitat de València (2005), amb primer Premi Nacional de Llicenciatura (2006) i Premi de la Generalitat Valenciana al rendiment acadèmic (2006).

Doctor amb menció europea en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona (2009), amb Premi Extraordinari de Doctorat (2010).

Va completar la formació amb estades subvencionades de recerca predoctorals i postdoctorals com a Visiting Scholar als següents centres estrangers: Escola Espanyola d'Història i Arqueologia a Roma (2007), Institut Històric per a l’Edat Mitjana a Roma (2008), Institut Warburg (2012), Universitat John Hopkins (2013), Universitat de Califòrnia (Berkeley, 2013), Universitat de Harvard (2017), Universitat de Colúmbia (2017), Universitat Nova de Lisboa (2018) i Universitat de Nova York (NYU, 2019).

Altres mèrits: acadèmic de la Young Academy of Europe i acadèmic de número de l'Acadèmia Jove d'Espanya.

Des del 2020 és professor titular al Departament d'Història de l'Art de la UNED. Entre 2015 i 2020 va ser investigador Ramón y Cajal en aquest mateix departament. Amb anterioritat, entre 2010 i 2015, va ser professor ajudant doctor del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València, i investigador postdoctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Lleida (2010).

També, des del 2020, imparteix tutories al Centre Gregorio Marañón en l'assignatura d'Història de l'Art Modern: Renaixement.

Actualment, centra l’activitat investigadora en l'anàlisi de l'alteritat religiosa a través de les manifestacions pictòriques dels segles XV al XVII. Les seves principals línies de recerca analitzen la imatge de l'islam a la Mediterrània. En aquest sentit, és Working Group Leader del projecte europeu: COST Action CA18129 Islamic Legacy: Narratives East, West, South, North of the Mediterranean (1350-1750) i investigador principal del Projecte: PID2019-105070GB-I00. IMPI2: Antes del orientalismo: Figuras de la alteridad en el Mediterráneo de la Edad Moderna: del enemigo interno a la amenaza turca

+info:

     

MIQUEL FUERTES BROSETA

Investigador Doctor Juan de la Cierva

Universitat de València

Va obtenir el grau d'Història el 2015 a la Universitat de València, el 2016 va cursar el màster Interuniversitari en Història i Identitats a la Mediterrània Occidental (segles XV-XIX) i el 2017 el màster en Professor d'Educació Secundària.

Posteriorment, entre el 2017 i el 2020, va gaudir d’una beca predoctoral del programa Ateneo de la Universitat de Càller (Itàlia); el 2022 i el 2023 va desenvolupar una estada de recerca a l’Institut de Història de l’Europa Mediterrània, del Consell Nacional de la Recerca d’Itàlia, gràcies a un contracte Margarita Salas del Ministeri d'Universitats.

Des de gener de 2024 és Investigador del programa d'excel·lència Juan de la Cierva, de l'Agència Estatal d'Investigació, en el Departament d'Història Moderna i Contemporània de la Universitat de València.

+info:

     

MARÍA SALAS BENEDITO

Personal Investigador Doctor (Postdoctoral)

Universitat de València

Maria Salas Benedito es va graduar en Història en 2015, per la Universitat de València, universitat en què també ha cursat els màsters en Història i Identitats del Mediterrani Occidental (segles XV-XIX), el 2016, i en Professora d'Educació Secundària (2017).

Entre 2018 i 2021 va ser beneficiària d'una ajuda predoctoral VAL I+D, finançada per la Generalitat Valenciana i el FSE. Després de doctorar-se en 2022, va gaudir d’una beca postdoctoral Margarita Salas –finançada en el seu cas pel Ministeri d'Universitats– que la va dur a fer una estada d'investigació a la Universitat de Viena, durant tot el 2023.

Actualment continua la seua tasca investigadora lligada a aquesta ajuda postdoctoral a la Universitat de València, com a part del Departament d'Història Moderna i Contemporània.

+info:

     

YOLANDA ALAMAR BONET

Degana

Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de València i Castelló

Yolanda és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València, especialista en geografia i, en prehistòria i arqueologia. Després de cursar els estudis de doctorat, en 2012 va obtenir el DEA en Arqueologia per la Universitat Jaume I de Castelló. És, a més a més, autora de diversos articles d'investigació. Al llarg d'aquests anys ha completat la seua formació amb nombrosos cursos i màsters relacionats amb el medi ambient, l'arqueologia terrestre i subaquàtica, els sistemes d'informació geogràfica i les noves tecnologies.

Quant a la seua carrera professional, va començar com a tècnica arqueòloga, responsable del departament d'Arqueologia de la consultora mediambiental Hidtma-Ecomar, durant 10 anys. Des del 2013 exerceix com a arqueòloga autònoma i compagina el seu treball amb l'activitat docent. Després de 5 anys com a presidenta de la Secció d'Arqueologia del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de València i Castelló, i com a vocal de la Junta de Govern d'aquesta entitat, actualment n’és la degana.

+info:

     

MERCEDES BARBERAN SABATER

Responsable Sostenibilitat

Ibersyd Sostenibilitat i Desenvolupament

Llicenciada en Geografia Física per la Universitat de València i màster en Ordenació del Territori, Urbanisme i Medi ambient per la UPV.

Experiència professional de 28 anys en la gestió mediambiental i de la sostenibilitat. Des dels seus inicis com a consultora en PriceWaterhouseCoopers, ha anat formant-se en diverses àrees de la gestió mediambiental com són els sistemes de gestió, la gestió de residus, descarbonització, petjada de carboni, reporting, etc.

+info:

     

SONIA GARCÉS ROMERO

Gerente

Fundació de la Comunitat Valenciana de Patrimoni Industrial i Memòria Obrera de Port de Sagunt

Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de València. A més, té la següent formació: diploma d'Estudis Avançats de doctorat en Història de l'Art per la Universitat de València, i màster de Conservació i Gestió del Patrimoni Cultural, Preservació i Conservació del Patrimoni Històric, cursar en ADEIT-Universitat de València.

En 2018 va començar a treballar com a tècnica de patrimoni cultural en la Fundació de la Comunitat Valenciana de Patrimoni Industrial i Memòria Obrera de Port de Sagunt i, des de 2023 ocupa el càrrec de Gerent d'esta institució.

Ha impartit classes com a professora o ponent en temes relacionats amb la gestió i mediació cultural del patrimoni industrial. Així mateix, ha participat en l'organització de jornades sobre gestió i conservació del patrimoni industrial de Port de Sagunt.

És membre fundadora de l'Associació  de Patrimoni Industrial Valencià (APIVA).

+info:

     

CARMEN ORTS BOTET

Responsable medi ambient

Holcim Espanya

Llicenciada en Biologia per la Universitat de València. Després de finalitzar els meus estudis, vaig realitzar un mòdul superior d'Aigües Residuals en AIMME (Institut Tecnològic Metalmecànic de Paterna), la qual cosa em va permetre, a través de pràctiques en empresa, començar el meu camí en el món laboral en Novotec Consultors. 

En esta empresa vaig estar treballant des de 2003 al 2022, on vaig créixer tant de manera professional com personal. Són nombrosos i variats els treballs realitzats durant els meus anys com a consultora, destacant principalment els relacionats amb l'activitat industrial i la vigilància ambiental. A continuació, lliste alguns dels treballs realitzats:

  • Responsable de medi ambient en Thyssenkrupp Galmed. València - Sector automoció, fabricació de bobines d'acer laminat.
  • Supervisió ambiental en projectes de gran repercussió econòmic-social: dragatges en la Dàrsena Ceràmica del Port de Castelló (2019), subestacions /línies elèctriques d'Iberdrola (2017-Actual), construcció de la planta de regasificació de Gas Natural a Sagunt (2012-2015), construcció de les modificacions de la mateixa planta (2015-2016), i execució del projecte del compressor de Boil Off  (2016- 2017)
  • Implantació /manteniment de sistemes i elaboració d'auditories conforme a la norma UNE-EN ISO 14001, EMAS, ISO 9000 i ISO 50001 en empreses de diferents sectors (energètic, alimentari, enginyeria, ciment, hospitalari ..)

En 2022 em vaig desvincular de la consultoria, sent actualment responsable de medi ambient de la fàbrica de Sagunt de Ciment Holcim España SAU. Dins de les meues responsabilitats es troba assegurar el compliment de la nostra autorització ambiental integrada (aigües, emissions, parts interessades, autoritzacions, residus, abocaments, soroll) i de l'autorització de gasos d'efecte d'hivernacle (verificacions de CO2), així com fomentar la conscienciació i sensibilització ambiental a totes les àrees de l'empresa.

+info:

     

BEATRIZ GÓMEZ ARRIBAS

Sòcia fundadora i directora tècnica

Galipat Servizos Culturais S.L

Llicenciada en Història per la Universitat de València i amb un màster en Patrimoni Cultural per la mateixa institució, Beatriz Gómez Arribas compta amb més de 15 anys d’experiència en la gestió educativa, el patrimoni cultural i la coordinació d’equips multidisciplinaris.

Com a directora tècnica, supervisa i coordina els projectes educatius i culturals de l’organització, des de la planificació fins a l’execució i l’avaluació, garantint la qualitat, l’eficiència i el compliment dels objectius. Ha treballat amb diverses institucions públiques a les comunitats autònomes de Madrid, Galícia i València, liderant projectes innovadors i promovent la participació activa de la comunitat.

+info: