Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Futurs estudiants UV

L’estudiantat realitza pràctiques experimentals pensades per a secundària i batxillerat en un laboratori de la Facultat de Física, supervisat pel professorat de la facultat en col·laboració amb el professorat de secundària. Les sessions s’introdueixen amb joguines i demostracions. Aquesta activitat pertany a Experimenta, un conjunt d’iniciatives destinades a promoure la millora de l'aprenentatge de la física, amb especial atenció a l’observació dels fenòmens naturals i l’experimentació.

Destinataris: estudiantat de batxillerat i de 4t d’ESO, i professorat de secundària que haja fet el curs de preparació.

Dates de realització:  Reunió de participants el 13 de novembre de 2019, pràctiques d’òptica de l'9/1 al 21/2,  pràctiques de mecànica del 9/3 al 1/6 de 2020.

Termini d’inscripció: 14 d'octubre a 3 de novembre de 2019 a www.uv.es/experimenta (Anem a l'aula)

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Col·laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius) i Centre de Formació i Qualitat «Manuel Sanchis Guarner».

Coordinació: Chantal Ferrer.

Contacte: experimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta   www.uv.es/fisica  (dins «Activitats per a batxillerat»)

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies