UVlibrariesUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

El SBD lliura el iPad sortejat per participar en l'enquesta de satisfacció

  • Libraries and Documentation Service
  • July 29th, 2021
 

A l'acte d'entrega del premi també s'han assenyalat els resultats i dades més importants que s'han obtés a l'enquesta en la que han participat més de 6400 persones de la comunitat universitària.

Nerea Sánchez Cobo, estudiant del Grau en intel·ligència i analítica de negocis, a rebut aquest dimecres el premi per participar en l'enquesta de satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació entre els estudiants de la Universitat de València. El premi, un Ipad , ha sigut lliurat per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre Escrivá, i Victoria García Esteve, directora del Servei de Biblioteques i Documentació.

A l'acte ha assistit també personal de la Unitat de Qualitat, i alguns participants del Comitè de Qualitat de l’SBD.

Tots els anys el Comitè de Qualitat del Servei de Biblioteques i Documentació analitza i estudia els resultats de les enquestes i proposa millores específiques per a cada biblioteca i generals de tot el Servei. Enguany la participació ha sigut de 5.358 estudiants i estudiantes,  els quals han valorat  en un 4,16 (en una escala de l’1 al 5) a les biblioteques de la Universitat de València.

D’altra banda professors, professores i personal de l’SBD també van participar en l’enquesta de satisfacció puntuant el Servei de l’1 al 5. En el que respecta als docents, s’han recollit 917 enquestes i van valorar les biblioteques en un 4,38. Per últim, la participació del PAS de l’SBD ha sigut de 140 respostes i una satisfacció amb el lloc de treball de 3,97.

Els resultats de les enquestes del Servei de Biblioteques i Documentació poden consultar-se ací.