BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Reserva els teus llibres al catàleg Trobes

  • 31 d’agost de 2020
 

Les biblioteques de la Universitat de València t'ofereixen el préstec dels seus fons amb reserva prèvia. A partir de l’1 de setembre la reserva dels llibres es realitzarà mitjançant el nou catàleg Trobes.

Reservar llibres al catàleg es molt senzill. En primer lloc, accedeix al catàleg i identifica’t a través de l’enllaç que trobaràs a la part superior de la pàgina. Si eres membre de la comunitat universitària, cal utilitzar l’usuari i contrasenya de la Universitat de València. Si eres un usuari extern, el DNI i la contrasenya.

Localitza en el catàleg el llibre que vols reservar. De la llista de resultats, fes click sobre el títol que t’interessa per a veure les opcions disponibles, i dins del registre, en l’apartat “Disponibilitat” trobaràs el botó per a fer la petició de reserva.

Emplena el formulari i envia la petició. Si el tipus d’usuari al que pertanys ho permet, podràs seleccionar una biblioteca de recollida. També pots introduir una data a partir de la qual no necessitaràs més el llibre, o un comentari.

La reserva la podràs comprovar en l’apartat “Sol·licituds” de El Meu Compte. També podràs fer la cancel·lació de la reserva al mateix apartat.

La biblioteca a la qual se li ha enviat la petició et farà el préstec del llibre. Es important que consultes el correu electrònic de la Universitat. Trobaràs un missatge de la biblioteca informant-te que s’ha fet el préstec. A partir d’eixe moment, pots passar a recollir-lo.

Si tens qualsevol dubte t'atendrem a la Biblioteca Respon.