Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

Presentació

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 31/01/20

  Convocatòries 2020 Programa Justícia i REC

  La Direcció General de Justícia i Consumidors de la Comissió Europea té obertes en l'actualitat diverses convocatòries de projectes del Programa de Justícia i del Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania, conegut com a programa REC per les sigles en anglès.

  [Llegir més]

 • 28/01/20

  Convocatòria 2019 de la Fundació BBVA, per a la concessió de les Beques LOGOS d'ajudes a la investigació en l'àrea d'estudis clàssics

  L'àrea objecte d'aquesta convocatòria és la coneguda com a “Estudis Clàssics” i específicament la llengua, cultura i història de Grècia i Roma en l'antiguitat i la seua influència al llarg dels segles, fins al present, en la civilització occidental. És un àrea pluridisciplinària, abastant la llengua, la lingüística, la literatura, la filosofia, la ciència, l'art, l’arqueologia, la història, les institucions i el dret, així com altres creacions culturals.

 • 27/01/20

  Institut de Salut Carlos III. Concessió de subvencions de l'Acció Estratègica en Salut

  Resolució de 19 de desembre de 2019, de l'Institut de Salut Carles III de concessió de subvencions de l'Acció Estratègica en Salut en el marc del Programa Estatal d'Investigació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

 • 24/01/20

  Convocatòria 2020 de la Fundació BBVA, per a la concessió de les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals

  Les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals concedides per la Fundació BBVA estan destinades a secundar directament el treball d'investigadors i creadors culturals d'entre 30 i 45 anys que, trobant-se en estadis intermedis de la seua carrera, desenvolupen un projecte marcadament personal i innovador en el corresponent àmbit d'especialització o activitat.

 • Darreres Convocatòries Horitzó 2020 Salut

  23/01/20

  Darreres Convocatòries Horitzó 2020 Salut

  El proper mes d’abril de 2020, tancaran les darreres convocatòries del Repte Social 1 d’Horitzó 2020 “Salut, canvi demogràfic i benestar”.

  [Llegir més]

 • 16/01/20

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2020.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent», fa públiques les normes de la convocatòria per a 2020 de concessió d'ajudes per a estades d’investigadors/res convidats/dades.

 • 16/01/20

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2020.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2020 de concessió d'ajudes per a estades en altres universitats i centres d'investigació.

 • 15/01/20

  Convocatòria 2019 de concessió d’ajudes per a contractes postdoctorals Beatriz Galindo, sènior i junior, en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020

  Comunicació de 15 de gener de 2020 del Vicerectorat d’Investigació relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats corresponent a l’any 2019 d’ajudes per a contractes postdoctorals Beatriz Galindo, en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020, amb la finalitat d’afavorir l’atracció del talent investigador que haja realitzat part de la seua carrera professional a l’estranger.

 • 15/01/20

  Programa per al suport a persones investigadores amb talent - Pla GenT 2020. Correcció d'errades.

  Correcció d’errades en la Comunicació de 8 de gener de 2020 del Vicerectorat d’Investigació en relació a la participació en la convocatòria 2020 del Pla GenT de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

 • 08/01/20

  Programa per al suport a persones investigadores amb talent - Pla GenT 2020

  Comunicació de 8 de gener de 2020 del Vicerectorat d’Investigació als directors/es de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2020 del Programa per al suport a persones investigadores amb talent - Pla GenT de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies