Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Innotransfer descarbonització: Biogás, una tendència energètica de futur

  • 18 de novembre de 2022
INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: BIOGÀS, UNA TENDÈNCIA ENERGÈTICA DE FUTUR.
INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: BIOGÀS, UNA TENDÈNCIA ENERGÈTICA DE FUTUR.

Esdeveniment d'Innotransfer en Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, el dimarts 22 de novembre a les 9,30 hores.

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb la qual la Universitat de València col·labora.

La crisi climàtica unida a l'actual situació mundial ens mostra la urgència de donar resposta a les necessitats del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, substituint part del gas actual per gasos d'origen renovable. Aquest és el tema principal del pròxim esdeveniment d'Innotransfer en Espaitec, Parc  Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, el dimarts 22 de novembre a les 9,30 hores.

Segons la Ruta Valenciana de Biogàs, actualment la producció de biogàs és d'uns 191 TWh/any, mentre que a Espanya se situa en 2,74 TWh/any, per la qual cosa en els pròxims anys la Comunitat Valenciana ha d'accelerar la seua implantació per a complir amb els compromisos que li corresponen. Aquesta situació genera un important desafiament d'adaptació en el sector empresarial, però també obri un marc d'oportunitats per a la innovació i transferència de tecnologies, que milloren els processos en tot el cicle del biogàs. A més, amb això es contribueix a la reducció d'emissions de GEI afavorint l'economia circular.

Durant la jornada es pretén definir les propostes concretes de desenvolupament a fi de, des de la investigació, la innovació i la transferència de coneixement, oferir respostes a cadascun dels desafiaments identificats. Finalment, després de l'esdeveniment, hi haurà un espai per a networking entre les empreses i els grups d'investigació assistents.

La iniciativa compta amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), estant alineada la temàtica de l'esdeveniment amb les prioritats detectades pels Comités Estratègics d'Innovació Especialitzats (CEIE) de la AVI en matèria de descarbonització.


PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquest seminari, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.