UVtransparènciaUniversitat de València Logo del portal

Robòtica per a totes les persones

Creat per l'ITIP CMQ-E (Career and Qualifications campus of Excellence Innovative and High-Performance Technological Industry), el programa "Robòtica per a totes les persones" proposa una iniciació a la robòtica i la informàtica per a afavorir la transmissió de coneixements i competències en aquests àmbits. Es dirigeix a públics diversos: persones en edat escolar d'aproximadament 4 a 20 anys, estudiants, persones allunyades del món laboral, professorat d'altres disciplines, persones emprades, jubilades, etc.
Adopta la forma de taller d'iniciació, que inclou el muntatge d'un o diversos robots, la seua programació i la seua posada en acció. Permet compartir coneixements i habilitats d'una manera lúdica, així com fomentar les connexions entre diferents demografies i generacions dins de la comunitat, despertant potencialment passions o vocacions.


Els tallers de "Robòtica per a totes les persones" s'inclouen en totes les sessions de les "Setmanes d'Aprenentatge", dins del "Llogaret Internacional de Recursos per a l'Aprenentatge", que és el primer i principal projecte de l'ITIP de CMQ-E. Es dirigeix específicament a estudiants d'ensenyament mitjà i a persones allunyades del món laboral.
En una perspectiva de transmissió intergeneracional de coneixements i competències, així com de major obertura de les universitats a les seues comunitats locals, la idea és desplegar el programa " Robòtica per a totes les persones" en les universitats de l'Aliança Forthem.
Després de la formació en Le Creusot, l'estudiantat podria formar a altres persones en les seues respectives universitats i establir un programa de tallers disponible per a diversos públics.

Dates: 27 - 31 de maig de 2024
Lloc de celebració: Universitat de Borgonya (campus de Le Creusot)

Finançament
4 beques FORTHEM (màxim 2 per universitat) per a cobrir part de les seues despeses de viatge, allotjament i manutenció.


CMQ ITIP cobreix la formació, tutorització i dinamització de la trobada,
ATENCIÓ: Si estàs realitzant una mobilitat de llarga duració finançada amb una beca Erasmus+, no podràs rebre finançament FORTHEM per a la teua participació en el programa de mobilitat de curta duració.
Per a més informació sobre el finançament, pots posar-te en contacte amb forthem@uv.es


Procediment de sol·licitud
• Emplena aquest formulari
• Data límit de sol·licitud: 7 d'abril de 2024
• Idioma de la sol·licitud: Anglès


Criteris de selecció
• Mostrar interès per la informàtica i/o la robòtica
• Preferiblement estudiants de Grau (curs 2/3/4), però també obert a estudiants de Màster (curs 1).
• Totes les àrees acadèmiques
• Bon nivell d'anglès (B2 o superior)


Allotjament
S'informarà l'estudiantat seleccionat d'una llista d'hotels i allotjaments per a estudiants pròxims a les seus.


Contacte
Qüestions generals: forthem@uv.es
Qualsevol altra pregunta pràctica: forthem@u-bourgogne.fr