Crèdits del títol: 60
Crèdits obligatoris: 30
Crèdits optatius: 15
Treball fi de màster: 15
Codi titulació: 2021
Cursos: 1
Tipus d'ensenyament: Presencial
Branca de coneixement: CIÈNCIES DE LA SALUT
Web específica del màster: www.uv.es/mastercsa
Places ofertes de nou ingrés: 40
Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 36
Preu del crèdit per a estudiants estrangers No EEES no residents [curs 2025-26]: 70.68€
Preu del crèdit [curs 2025-26]:35.34€
Centre de gestió: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Castellà
Universitats participants: Universitat de València
Comissió de Coordinació Acadèmica Patricia Roig Montoya (Co-Directora)
Mª José Ruiz Leal (Co-Directora)
Reyes Barbera Sáez
Mª José Esteve Mas
Mónica Fernández Franzón
Ana García de Frutos (PAS)
Programa de doctorat vinculat amb aquest màster: Ciències de l'Alimentació
Informació preinscripció Servei d'Estudiants
Informació acadèmica: M.Jose.Ruiz@uv.es