Crèdits del títol: 60

Crèdits obligatoris: 30

Crèdits optatius: 15

Treball fi de màster: 15

Codi titulació: 2021

Cursos: 1

Tipus d'ensenyament: Presencial

Branca de coneixement: CIÈNCIES DE LA SALUT

Web específica del màster: www.uv.es/mastercsa

Places ofertes de nou ingrés: 40

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 36

Preu del crèdit per a estudiants estrangers No EEES no residents [curs 2025-26]: 70.68€

Preu del crèdit [curs 2025-26]:35.34€

Centre de gestió: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Castellà

Universitats participants: Universitat de València

Comissió de Coordinació Acadèmica Patricia Roig Montoya (Co-Directora)
Mª José Ruiz Leal (Co-Directora)
Reyes Barbera Sáez
Mª José Esteve Mas
Mónica Fernández Franzón
Ana García de Frutos (PAS)

Interès acadèmic, científic o professional: La importància socioeconòmica del sector alimentari, a més dels grans canvis esdevinguts en el camp de l’alimentació quant a pautes dietètiques, nous aliments, interès creixent per determinats nutrients, noves tecnologies de processament, nous materials d’envasament i biotecnologia alimentaria, requereix professionals i investigadors altament qualificats en aquestes activitats. Els consumidors demanen cada vegada més aliments saludables i segurs, amb millors propietats nutritives i sensorials, fet que obliga a millorar la qualitat i a adequar l’ús de la tecnologia alimentària. Aquest màster ofereix un programa de formació avançada per cobrir aquestes necessitats i preparar especialistes que sàpiguen afrontar els reptes que la indústria d’aquest sector planteja.

Programa de doctorat vinculat amb aquest màster: Ciències de l'Alimentació

Informació preinscripció Servei d'Estudiants

Informació acadèmica: M.Jose.Ruiz@uv.es