Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

.
.
.
.
.
.

La Universitat investeix demà divendres com a doctora ‘honoris causa’ la sociòloga Saskia Sassen

  • 14 d’abril de 2016
Saskia Sassen

La Universitat de València investeix aquest divendres, 15 d’abril, com a doctora ‘honoris causa’ la sociòloga Saskia Sassen. L’acte començarà a les 12 hores, al Paranimf de l’edifici històric de La Nau. La 'laudatio' de Saskia Sassen serà llegida pel catedràtic de Sociologia i vicerector de Cultura, Antonio Ariño.

La Unitat d'Igualtat té el plaer d’invitar-vos al Solemne Acte d’investidura com a Doctora ‘Honoris Causa’ de la Dra. Saskia Sassen, que se celebrarà aquest divendres dia 15 d’abril a les 12 hores al Centre Cultural La Nau. Encara queden places i sou a temps d'apuntar-vos a través del següent formulari (tot i que diu que el termini ha expirat). Animeu-vos!!!

 

Qui és Saskia Sassen?

Saskia Sassen (La Haia, 1947) és professora Robert S. Lynd de Sociologia de la Columbia University, on presideix el seu comitè sobre pensament global. Formada a les universitats de Poitiers, Buenos Aires i Università degli Studi di Roma, es va doctorar en la University of Notre Dame (Estats Units). Ha estat professora visitant en nombroses institucions, entre elles la American Bar Foundation, la Russell Sage Foundation, el Woodrow Wilson International Center for Scholars i les universitats de Bielefeld (Alemanya) i Toronto (Canadà).

Les seues investigacions se centren en l’estudi de les ciutats, la immigració, l’economia global i els seus efectes, amb especial atenció a la dimensió de gènere, desigualtat i impacte de la digitalització. La seua àmplia obra ha estat traduïda a més de vint idiomes. Ha rebut nombrosos premis, entre ells el Príncep d’Astúries en Ciències Socials.

www.saskiasassen.com

Llista d'enllaços: