Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Les aplicacions de paper per a l’elaboració d’escrits i documents es construeixen a partir dels isologotips corresponents, emprant l’emblema de la institució com a recurs gràfic addicional en format de marca d’aigua.

També s’incorporen les imatges gràfiques identificadores dels segelles de Campus d’Excel•lència atorgats a la Universitat de València.

Tot seguit es presenten les regles de construcció per a centres, departaments i serveis.

Plantilla general de paper de departament i servei

Plantilla general de centre

L’ús d’aquestes construccions pot coexistir amb l’ús de la versió original de la construcció del paper d’escrit desenvolupada per l’Estudi Mariscal, essent preferent l’ús de les plantilles que incorporen els segells de qualitat a efectes d’incrementar la notorietat dels mateixos i l’atribució de les qualitats d’excel•lència internacional que li han estat reconegudes a la nostra Universitat com a integrant d’aquestos consorcis.

De la mateixa manera, es pot emprar a efectes d’escrits de caràcter comunicatiu que no requerisquen de l’ús de l’identificador de referència al peu els formats de paper de carta definits a partir de la forma de l’isologotip institucional que es representa a continuació.

Plantilla de comunicació general sense identificador de localització

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies