Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • UWM

Amb caràcter general, els sobres s’imprimiran amb la versió de l’isologotip (corporatiu, de centre, departament o de servei) en la part frontal esquerra i amb l’identificador de localitzador del remitent en la solapa, a la part posterior, tal i com es mostra en l’esquema que es presenta en la imatge.

Exemple de sobre impres amb la versió de l’isologotip corporatiu

Es pot optar per usar les versions monocromàtiques per tal de reduir el cost de producció del material., sempre que s’ajusten als colors definits en la paleta de colors o bé es faça ús de la versió en blanc i negre.

Addicionalment, i amb caràcter general, es pot usar la forma d’emblema combinat amb l’isologotip institucional (corporatiu) en el frontal del sobre, sempre imprès en versió en blanc i negre, tal i com es mostra en aquesta construcció.

Es pot usar aquesta mateixa construcció la versió del logotip corporatiu. De la mateixa manera, es pot incorporar l’indicador de remitent en forma d’apartat de correus sobre el mateix frontal del sobre, inserint una línia de l’amplària de l’emblema a la vertical del mateix, 10 mm per sota de l’isologotip o logotip, fent constar les dades de codi postal en una línia i el codi postal en la línia inferior, redactats amb la tipografia Eurostile o, per defecte, en tipografia Minion, d’acord amb el criteri tipogràfic general establert a aquest Manual.
 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies