Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • UWM

Els exemples de papereria que es presenten en aquesta secció serveixen com a pautes de construcció i de color per a tota la papereria oficial.

D’acord amb l’article quart dels Estatus de la Universitat de València així com pel compromís de la Universitat de València amb la defensa del medi ambient i els principis necessaris per fer realitat una societat sostenible, en el marc del programa Campus Sostenible i els objectius de caràcter transversal establerts en el II Pla Estratègic de la Universitat de València, el paper que s’utilitzarà en totes les aplicacions que impreses serà de caràcter reciclat i ecològic, fet amb el menor consum possible d’aigua i energia, lliure de l’ús d’elements químics de blanquejat i d’olor.

De la mateixa manera s’aconsella emprar els formats estandarditzats DIN i les versions monocromàtiques o de dues tintes per tal d’acomplir amb els objectius d’eficiència en l’ús dels recursos pressupostaris amb què compta la institució.

Esquema comparatiu de tamanys DIN A4

 Esquema comparatiu de tamanys DIN A4

Les aplicacions que es presenten s’ofereixen en la seua forma més completa, comptant amb el màxim d’elements gràfics que es poden incorporar, podent-se obtenir versions simplificades per eliminació.

En eixe sentit, les aplicacions de papereria que es presenten estan desenvolupades amb caràcter general fent ús de les formes d’isologotip, el qual pot ésser substituït per les versions equivalents de logotip tant en les composicions generals (corporatives) com les desenvolupades per a centres i departaments.
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies