Logo de la Universitat de València Logo del portal

Indicadors Estratègics

Un element essencial de la planificació estratègica és el mesurament del grau de consecució dels objectius institucionals que es desitgen aconseguir. De manera que, vinculat a qualsevol Pla Estratègic ha d'existir un Sistema d'Indicadors que associe mesuraments a cadascun dels objectius estratègics vinculats a aquest Pla.

Així doncs, els Sistemes d'Indicadores constitueixen una eina imprescindible per a mesurar l'eficàcia dels plans; però també són valuosos per a identificar les millores que hagen d'introduir-se en la institució que els adopta.

En la Universitat de València, és el Servei d’Anàlisi i Planificació (SAP) qui es responsabilitza del disseny i manteniment del Sistema d'Indicadors de cada Pla Estratègic, per al que compta amb la inestimable col·laboració de totes les unitats universitàries.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies