Logo de la Universitat de València Logo del portal

El Mapa d’Internacionalització reflecteix l’activitat internacional de la Universitat de València, mitjançant una sèrie d’indicadors estadístics.

Al mapa podem trobar la següent informació:

  1. L’abast internacional de la UV: Tots els països amb colors en la gama del marrons, presenten algun tipus de presència de la nostra institució (apareixen en gris els països sense activitat internacional de la UV).
  2. Si passem el ratolí sobre un país acolorit, apareix un globus amb el nombre d’alumnat estranger de grau i de postgrau que ha estudiat en la UV en l’últim curs del qual es disposa aquesta dada.
  3. Si es desitja major nivell de detall, hem de fer clic sobre un país: apareixerà una finestra amb les següents dades (depenent del nivell d’activitats amb eixe país)

Ensenyaments de grau

  1. Nombre d’estudiants estrangers de grau procedents d’eixe país (amb el percentatge que això suposa sobre el total d’estudiants estrangers de grau de la UV).
  2. Programa Erasmus i altres programes d’intercanvi internacional (rebuts i enviats)

Ensenyaments de Màster

  1. Nombre d’estudiants de màster d’eixe país (amb el percentatge que això suposa sobre el total d’estudiants estrangers de màster de la UV).
  2. Màsters impartits en col·laboració. Per a cada màster s’indica la denominació del màster i, seguidament, el centre o centres del país estranger amb el qual s’estableix la col·laboració)

Ensenyaments de Doctorat

Nombre d’estudiants de doctorat d’eixe país (amb el percentatge que això suposa sobre el total d’estudiants estrangers de doctorat de la UV).

Recerca

Nombre d’articles (inclosos en la base de dades ISI Web of Science), fets en col·laboració amb el personal d’algun centre ubicat al país en qüestió.

Convenis Marc

Nombre convenis marc amb centres i universitats del país (també s’indica el nom del centre o universitat).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies