Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Investigadora

Presentació

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • Preanunci de la convocatòria de l'ERA-NET BiodivClim

  17/07/19

  Preanunci de la convocatòria de l'ERA-NET BiodivClim

  S'ha publicat informació preliminar sobre la convocatòria "Biodiversitat i Canvi Climàtic" de BiodivClim a travès de BiodivErsA

  [Llegir més]

 • Publicats els nous Programes de Treball d'H2020

  11/07/19

  Publicats els nous Programes de Treball d'H2020

  Publicada l'actualització de data 2 de juliol de 2019 dels programes de treball 2018-2020 d'Horitzó 2020

  [Llegir més]

 • 04/07/19

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral - Convocatòria 2019. Relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses de la fase de preselecció.

  Resolució de 4 de juliol de 2019 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publiquen les relacions definitives de sol·licituds admeses i excloses de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • Esborranys Programes de Treball d'H2020

  01/07/19

  Esborranys Programes de Treball d'H2020

  Publicats els esborranys dels Programes de Treball 2020 del programa europeu de recerca i innovació Horitzó 2020 (2014-2020)

  [Llegir més]

 • 28/06/19

  Contractes de personal investigador postdoctoral - Convocatòria 2019. Relació provisional de sol·licituds admeses i pendents d’esmena.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma "Atracció de Talent" del Vicerectorat d'Investigació per a la incorporació d'investigadors a nivell pre i postdoctoral, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2019 de concessió d'ajudes per a la contractació de personal investigador postdoctoral.

 • Quarta convocatòria d'Interreg SUDOE

  20/06/19

  Quarta convocatòria d'Interreg SUDOE

  Publicada la Quarta Convocatòria del programa de cooperació FEDER Interreg Sudoe. El termini de presentació de propostes en primera fase acaba el 25 d'octubre de 2019.

  [Llegir més]

 • Jornada sobre participació en projectes europeus d’investigació

  13/06/19

  Jornada sobre participació en projectes europeus d’investigació

  Lloc: Rectorat de la Universitat de València. Data: 27 de juny de 2020.

  [Llegir més]

 • Taller sobre accions individuals Marie Sklodowska-Curie MSCA-IF

  11/06/19

  Taller sobre accions individuals Marie Sklodowska-Curie MSCA-IF

  Lloc: Campus de Tarongers. Facultat d'Economia. Universitat de València. Data: 13 de juny de 2019.

  [Llegir més]

 • Esborrany Programa de Treball de Salut H2020

  07/06/19

  Esborrany Programa de Treball de Salut H2020

  Publicat l'esborrany de l'actualització per a 2020 del Programa de Treball 2018-2020 de "Salut, canvi demogràfic i benestar" d'Horitzó 2020

  [Llegir més]

 • 07/06/19

  Programació Agència Estatal d’Investigació. Planificació de les convocatòries de l'AEI fins al final del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020

  L’AEI informa a la comunitat científica de la planificació mensual de les properes resolucions i convocatòries del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020, així com sobre els factors que pugueren alterar aquesta planificació.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies