Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Investigadora

Presentació

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 16/01/20

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2020.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent», fa públiques les normes de la convocatòria per a 2020 de concessió d'ajudes per a estades d’investigadors/res convidats/dades.

 • 16/01/20

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2020.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2020 de concessió d'ajudes per a estades en altres universitats i centres d'investigació.

 • 15/01/20

  Convocatòria 2019 de concessió d’ajudes per a contractes postdoctorals Beatriz Galindo, sènior i junior, en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020

  Comunicació de 15 de gener de 2020 del Vicerectorat d’Investigació relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats corresponent a l’any 2019 d’ajudes per a contractes postdoctorals Beatriz Galindo, en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020, amb la finalitat d’afavorir l’atracció del talent investigador que haja realitzat part de la seua carrera professional a l’estranger.

 • 15/01/20

  Programa per al suport a persones investigadores amb talent - Pla GenT 2020. Correcció d'errades.

  Correcció d’errades en la Comunicació de 8 de gener de 2020 del Vicerectorat d’Investigació en relació a la participació en la convocatòria 2020 del Pla GenT de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

 • 08/01/20

  Programa per al suport a persones investigadores amb talent - Pla GenT 2020

  Comunicació de 8 de gener de 2020 del Vicerectorat d’Investigació als directors/es de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2020 del Programa per al suport a persones investigadores amb talent - Pla GenT de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

 • 20/12/19

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral - Convocatòria 2019. Baremació definitiva de sol·licituds admeses en la fase de selecció i relació d’ajudes concedides.

  Resolució de 20 de desembre de 2019 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la baremació definitiva de les sol·licituds admeses a la fase de selecció i la relació d’ajudes concedides de la convocatòria d’ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral dins del marc del Subprograma «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • Convocatòries previstes ERA-NET Salut

  19/12/19

  Convocatòries previstes ERA-NET Salut

  Properes convocatòries de l'àmbit de la Salut sota l'esquema ERA-NET d'Horitzó 2020

  [Llegir més]

 • 18/12/19

  Participació de la Universitat de València en el projecte Interreg IEER.

  Des de l'any 2018 la Universitat de València, juntament amb la Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana participa com partner del projecte Interreg Europe IEER “Boosting Innovative Entreprenurial Ecosystem in Regions to Support Young Entrepreneurs”, amb l'objectiu de poder implementar una acció pilot denominada “Aula Emprén” en les diferents regions participants de Interreg IEER. Aquest projecte compta amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea.

  [Llegir més]

 • 17/12/19

  Ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte del programa «Valoritza i Transfereix» - Convocatòria 2019. Relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses.

  Resolució de 17 de desembre de 2019 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses de la convocatòria per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del Programa «Valoritza i Transfereix».

 • 17/12/19

  40ª convocatòria del Premi-Medalla García Blanco

  S'obri la quarantena convocatòria del Premi-Medalla García Blanco que atorguen la Facultat de Medicina i Odontologia de València i el Centre d'Investigació Príncep Felip en reconeixement a la labor científica de joves investigadors en les àrees de Ciències i Biomedicina.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies