Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Valorització de residus en el sector textil

  • 29 de novembre de 2022
INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Valorització de residus en el sector textil
INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Valorització de residus en el sector textil

La pròxima trobada tècnica pretén donar visibilitat a les oportunitats d'innovació en el camp de la valorització de residus dins del sector tèxtil i es celebrarà al Parc Científic d'Alacant

 

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb la qual la Universitat de València col·labora.

La pròxima trobada tècnica pretén donar visibilitat a les oportunitats d'innovació en el camp de la valorització de residus dins del sector tèxtil i es celebrarà al Parc Científic d'Alacant.

El propòsit d'aquest esdeveniment serà donar a conèixer una sèrie de reptes plantejats per empreses del sector tèxtil gràcies a la col·laboració d'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL). A més, l'acte comptarà amb la presència d'especialistes, grups d'investigació i altres entitats, els qui mostraran les seues potencials solucions als reptes plantejats. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) com a activitat clau emmarcada en les prioritats detectades pels Comitès Estratègics d'Innovació Especialitzats (CEIE) en Economia Circular.

Després de finalitzar l'esdeveniment, s'obrirà un període de generació i foment del diàleg per a plantejar reptes i solucions entre investigació i empresa, a través de la plataforma Innotransfer, en la qual actuen com a connectors les cinc universitats públiques de la CV, parcs científics, instituts tecnològics de REDIT, empreses, associacions empresarials i entitats dinamitzadores de l'ecosistema de startups. Aquest punt de trobada haurà de ser el detonant de nous projectes d'innovació que contribuïsquen al desenvolupament tecnològic i millora competitiva del territori.


PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquest seminari, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.