La Universitat de València convoca periòdicament diverses ajudes que tenen l'objectiu de facilitar la mobilitat de l'estudiantat i contribuir a la seua participació en activitats que completen l'experiència universitària.

A continuació presentem una llista de les ajudes que es convoquen regularment i que gestiona el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi):

Borses de viatge per a la realització d'activitats formatives
Ajudes econòmiques per a estudiants destinades a cobrir les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament derivades de la participació en activitats complementàries de la formació acadèmica. Poden ser jornades, cursos, congressos, cursos d'estiu, reunions o altres iniciatives de caràcter acadèmic.

Borses de viatge per a activitats de voluntariat en projectes de cooperació
Ajudes econòmiques a estudiants destinades a cobrir les despeses de desplaçament i allotjament derivades de la participació en activitats de cooperació, solidaritat i educació per al desenvolupament, que realitzen en col·laboració amb una ONGD en països estructuralment empobrits.

DRAC Estiu
Ajudes per a estudiants per a assistir als cursos o activitats d'estiu que organitzen les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats. Els imports de les ajudes serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament.

DRAC Formació Avançada
Ajudes per a estudiants de doctorat i màsters oficials universitaris que participen en activitats que organitzen les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats, com cursos, seminaris o estades de recerca. Els imports de les ajudes serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament.

 

Per a més informació, pregunta'ns:

Enllaç a tiqueting: consultes sobre beques

Beques