Logo de la Universitat de València Logo del portal

Publiquem a l'abast de tota la comunitat universitària els estudis de càrregues de treball relatius als centres, departaments i al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació. Al llarg del mes de setembre es publicaran en aquesta mateixa pàgina els estudis de la resta de serveis i unitats que s'han abordat en aquesta primera fase: unitats de suport d'instituts, unitats de campus, Servei d'Investigació, Servei de Postgrau i Servei d'Estudiants.

Aquests estudis, que hauran de continuar fins a abastar la totalitat de l'estructura de serveis de la Universitat, són una aposta decidida de la Direcció de la Universitat per a dotar-se d'una eina que facilite la presa de decisions en matèria de personal, ara i en un futur, basada en elements objectius i criteris de transparència, eficiència i equitat. La informació d'aquesta eina haurà de ser actualitzada en exercicis successius, sotmesa a processos de millora i completada, com s'ha assenyalat, amb l'anàlisi de la resta de serveis de la Universitat.

Els estudis que publiquem són el fruit d'un procés d'elaboració d'un marcat caràcter consultiu i participatiu, dotat del necessari rigor tècnic per elaborar una eina sòlida, rigorosa i transparent que es nodreix de l'experiència i el coneixement dels responsables administratius de les unitats analitzades i de l'equip que ha dut a terme el projecte. Un estudi realitzat des de la Universitat per a la Universitat.

Des d'ací i en aquest moment vull expressar el meu agraïment per l’intens treball realitzat a tot el personal de la Universitat que ha col·laborat en la definició de criteris i indicadors, en l'extracció i validació de dades i en la direcció, coordinació i elaboració de l'estudi.

 

El gerent

Joan Oltra Vidal

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies