UVSustainability,UVSustainabilityUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Iniciativa Generació Clima COP28

  • May 19th, 2023
Image de la noticia

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) ha llançat novament la iniciativa Generació Clima COP28 que seleccionarà a dos equips compostos cadascun d'ells per quatre estudiants i un professor, entre els quals presenten un projecte d'adaptació al canvi climàtic lligat als reptes del pròxim cim. Els seleccionats podran forma part de la delegació espanyola que es traslladarà a Dubái (Unió dels Emirats Àrabs), un dels equips es desplaçarà la setmana del 30 de novembre al 7 de desembre de 2023 i l'altre del 7 al 12 de desembre de 2023.
 
Amb aquesta iniciativa, el MITECO, a través de l'Oficina Espanyola de Canvi Climàtic (OECC) i la Fundació Biodiversitat, cerca atraure, seleccionar i preparar a dos equips de joves espanyols per a la seua participació presencial en la COP28 com a part de la delegació espanyola. La iniciativa compta amb la col·laboració de CRUE Universitats Espanyoles. Per a participar, els joves hauran de presentar projectes i idees concretes que contribuïsquen a accelerar l'adaptació i la resiliència, qüestions que centraran la cimera africana. Les condicions de participació i el formulari de presentació de propostes estan disponibles en la pàgina web de la iniciativa.
El termini de presentació de propostes conclourà el 18 de setembre. Addicionalment, us fem saber que hi haurà una sessió informativa del concurs el pròxim 30 de maig a les 12.30h. Per a assistir és necessari realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.