UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

2011 Premi "Solidaritat"

La “Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat”, rebé el premi “Solidaritat” de la Fundació Asindown en 2011.

En la VII Edició dels Premis Solidaris de la Fundació Asindown es va  concedir el Premi “Solidaritat 2011” a la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València. El premi va ser entregat al Rector D. Esteban Morcillo Sánchez de mans de Dª Pilar Gadea, Presidenta d’Asindown.

El guardó ha estat concedit pel suport i la participació de la Unitat en les diferents iniciatives impulsades per Asindown. La Universitat de València es una de les pioneres en apostar per la inserció laboral de les persones amb discapacitat psíquica.

El compromís de la Universitat de València s’ha consolidat amb la signatura d’un conveni per a la integració laboral de persones amb Síndrome de Down, que s’ha traduït en la contractació de joves amb SD en diferents fundacións i serveis de la institució acadèmica.

Com ha vingut succeint des que començaren a lliurar-se aquests guardons en 2005, l’objecte dels premis és reconéixer a aquelles persones i institucions que destaquen pel seu compromís social amb les persones amb Síndrome de Down.

Entrega del premi Rector D. Esteban Morcillo Sánchez i Dª pilar Gadea, Presidenta d'Asindown