UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

Si tinc una discapacitat, on he de dirigir-me per a sol·licitar recursos, suports o informació?

Has de contactar amb UVdiscapacitat, per a sol·licitar una entrevista a fi d'obtindre informació, valoració de necessitats i proposta de recursos i suports existents que possibiliten cursar els teus estudis en igualtat d'oportunitats.

He de pagar alguna quota per utilitzar el servei d'UVdiscapacitat?

No, ja que és un servei gratuït que presta la Universitat de València (UV).

Si tinc problemes d'accessibilitat en la UV, a on puc dirigir-me?

Acudeix al nostre servei i indica'ns els problemes d'accessibilitat que trobes i ens encarregarem de valorar la situació i comunicar-la als serveis de la UV implicats. Si no pots acudir directament, pots escriure'ns un correu a uvdiscapacitat@uv.es

On estan les dependències d'UVdiscapacitat?

El servei està ubicat dintre la Facultat de Psicologia (avinguda Blasco Ibáñez, 21. 46010 València), en el vestíbul d'entrada de la facultat, al costat de consergeria.

Com puc contactar amb UVdiscapacitat?

A través de qualsevol d'aquestes vies:

SI VULL ESTUDIAR A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA...

M'adapten les proves d'accés a la universitat?

Sí, si tens un certificat de discapacitat amb un 33% o superior, tens dret a l'adaptació conforme a les necessitats específiques que requerisques.

Pots trobar més informació en la web d'accés a la UV.  

Què significa el 5% de reserva de places per a universitaris/ies amb discapacitat?

En cada titulació es reserven un 5% del total de les places disponibles per a l'estudiantat que tinguen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Per a accedir per aquest contingent, s'ha d'aportar el certificat de discapacitat, expedit per l'òrgan oficial competent quan realitzes la preinscripció a la universitat.

On puc buscar allotjament accessible?

Per a obtindre informació sobre allotjament pots contactar amb el SEDI, Servei d’Informació i Dinamització dels Estudiants de la UV.