UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

La UV va rebre el 20 de novembre de 2006 el “Reconeixement d’Excel·lència- Segell d’Oro 2006-2011”. La Fundació Valenciana de la Qualitat (FVQ)  sota la direcció de la Consellería de Empresa, Universitat i Ciència, concedeix anualment aquest premi.

Els segells d’excel·lència, en el seus tres nivells (or, plata i bronze), s’atorguen amb la finalitat de reconèixer el mèrit i avalar el prestigi de les empreses de la Comunitat Valenciana que han realitzat un esforç important per millorar la seua organització i la seua competitivitat, i que  actuen com a referent animant unes altres empreses a continuar treballant en el camí de l’excel·lència.

El “Segell d’Excel·lència Or” rebut de la FVQ constitueix un reconeixement a les iniciatives de qualitat realitzades per la UV..

La UPD, és un dels pocs servicis de la UV que han vist reconegut els seus esforços en la implantació d´un sistema de gestió de la qualitat, obtenint el certificat ISO 9001 :

  • L´Abast del certificat és: "Assessorament i gestió de recursos de suport per a la integració de persones amb discapacitat a la UV.
  • Núm. de certificat: ES05/1497
  • Data en què el va obtenir: 2005