UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

  • Text en braille

Llista de Vídeos

La Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València va organitzar les anuals jornades universitàries per a la integració, enguany sota el lema 'Som i Serem'. La seua cloenda va ser a la Facultat de Psicologia amb un programa especial sobre com afecta la violència masclista a les dones amb diversitat funcional.

Coincidint amb la setmana de la universitat per la integració, la Universitat de València, a través de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat va organitzar diverses activitats entre les quals es troba el monòleg del nostre estudiant Juan Carlos Gurrea. La trobada es realitze en la facultat de Psicologia.

Tercera edició del "Campus Inclusiu-Campus Sense Límits", que ha sigut possible gràcies al conveni entre el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, la Fundació Universidad.es, la Fundació ONCE i la Fundació Repsol.

Sèrie de 9 vídeos centrats en la relació i compromís de la Universitat amb la Societat. La missió del format és traslladar a la societat l'important esforç que desenvolupa la Universitat més enllà de les seues funcions de docència, recerca, transferència de coneixement i cultura.

La Universitat de València celebra una nova edició de la Setmana de la Universitat per a la Integració, davall l'epígraf "Tots iguals, tots diferents", del 3 al 5 de desembre.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies