UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

Llista de Vídeos

Una part de les Jornades per la Inclusió de la Universitat de València va estar dedicada a la salut. Dins d’aquesta setmana, es va celebrar la III Jornada de Fibromiàlgia de la Comunitat Valenciana, una malaltia que provoca dolor i pot ser inhabilitant. També va estar present la salut mental amb la xarrada sobre els trastorns de la conducta alimentària del psicòleg Xavier Sanmartín.

Les Jornades per la Inclusió de la Universitatde València 2019, ‘Som Iguals Som Diferents', han visibilitzat les persones amb sordesa. Es van celebrar diversos tallers de llengua de signes, adreçats a tota la comunitat universitària.

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat el 3 de desembre, la Universitat de València, a través del servei UVdiscapacitat, celebra, del 2 al 9 d'aquest mes les Jornades per la Inclusió 'Som iguals, som diferents', que es van obrir a la Facultat de Psicologia, amb la inauguració de l'exposició 'Slow E_Motion', organitzada per Asindown.

La Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València va organitzar les anuals jornades universitàries per a la integració, enguany sota el lema 'Som i Serem'. La seua cloenda va ser a la Facultat de Psicologia amb un programa especial sobre com afecta la violència masclista a les dones amb diversitat funcional.

Video titulat "Un bon dia" en valenciá amb autodescripcio.

Tercera edició del "Campus Inclusiu-Campus Sense Límits", que ha sigut possible gràcies al conveni entre el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, la Fundació Universidad.es, la Fundació ONCE i la Fundació Repsol.

Sèrie de 9 vídeos centrats en la relació i compromís de la Universitat amb la Societat. La missió del format és traslladar a la societat l'important esforç que desenvolupa la Universitat més enllà de les seues funcions de docència, recerca, transferència de coneixement i cultura.

La Universitat de València celebra una nova edició de la Setmana de la Universitat per a la Integració, davall l'epígraf "Tots iguals, tots diferents", del 3 al 5 de desembre.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies