UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

 

 

     

ELÍAS GARCÍA GARCÍA

Director d’R+D+I

FERMAX TECHNOLOGIES S.L.U.

Trajectòria professional

Empresa: Fermax Technologies SLU

  • Gener 2022 - actualitat: CTO HW – Director de Tecnologia HW
  • 2018 - 2022: director d’R+D+I
  • 2017: director Departament de Projectes
  • 2013 - 2016: cap de projectes
  • 2007 - 2012: enginyer desenvolupament de productes electrònics de videoporter

Patents més rellevants

  • US20150009283. Two-wire multichannel video door system
  • ES1141495. Sistema de videoporter multicanal amb accés a serveis digitals avançats

+info:

     

CARLOS LLORENS CANDELA

CEO/CSO

Biotechvana SL

Carlos Llorens is a multidisciplinary expert in bioinformatics and computational biology with expertise in biodatabases, state-of-the-art software and computational pipelines. Carlos has also extensive expertise in NGS, molecular evolution and evolutionary biology with particular focus on evolution of viruses and mobile genetic elements. Carlos has a major in Biology from the University of Valencia and a PhD in Evolutionary Biology from the Institut Cavanilles of the University of Valencia. Since 2006, Carlos serves as CEO/CSO at Biotechvana wherein Carlos has developed software and databases, provided bioinformatics services in NGS data analysis (for both the industry and academia), supervised Early Stage Researchers and PhD candidates. Carlos has also participated in multiple research projects and published more than 60 research articles in specialized journals.

+info:

     

PABLO MIR GÓMEZ

Responsable Custom Software Development a València

Capgemini

Líder de l’Àrea de Software Development en el Departament de Cloud & Custom Applications de Capgemini Espanya, en què defineix l’estratègia global de les nostres línies de desenvolupament i cicle de vida del software, assegura el creixement i posicionament dels nostres professionals en les línies de delivery i estableix plans de carrera i de negoci orientats a la consecució reeixida d’objectius. Responsable al seu torn de l’oficina de València per a l’Àrea de Cloud & Custom Applications.

Líder de la iniciativa per a implantació d’un model de gestió mitjançant channels i comunitats actives per tipus de professional, que vincula un enfocament més àgil a la coordinació dels centres i projectes.

Director, cap de projecte, scrum master i agile coach, encarregat de la gestió integral d’engagements, amb rols de distribució i coordinació d’equips, gestió d’actius, anàlisi de models de negoci, planificacions, retrospectives, sprint reviews, facturacions, control de riscos, gestió del temps, elaboració de plans de transició, transferència i govern, etc. Amb responsabilitats sobre el delivery i amb la missió de vetlar per la qualitat del procés mitjançant l’aplicació de metodologies àgils.

Àmplia experiència en la realització d’ofertes comercials; tant en la fase de preparació com en disseny, presentació i defensa en el client final. Afegeix així experiència comercial a les seues experiències tècniques prèvies.

Habilitat de lideratge d’equip i people management. Destaca dirigint, desenvolupant i motivant l’equip en la consecució dels seus objectius. Capacitat d’anàlisi i solució de problemes, així com una gran capacitat de gestió del client tant en rols funcionals com més orientats a la visió comercial.

+info:

     

LAURA PASTOR ALCAÑIZ

Especialista en depuració d’aigües i innovació

Professora ajudant del Departament d’Enginyeria Química

Universitat de València 

 

Enginyera química (Universitat de València) i doctora en Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient per la Universitat Politècnica de València.
La meua àrea d’investigació està centrada en la recuperació de nutrients (nitrogen i fòsfor) de les aigües residuals mitjançant processos de cristal·lització. Tinc una experiència de 15 anys en el tractament d’aigües residuals, tant en el camp de la recerca i docència com en la gestió de la innovació.

He sigut responsable del Departament d’Innovació de l’empresa Depuración de Aguas del Mediterráneo durant 12 anys i professora associada de la Universitat de València durant el mateix temps. Professora del màster oficial de la Universitat Catòlica de València sobre Tractament d’Aigües Residuals Industrials. Participació i direcció de nombrosos projectes d’investigació tant nacionals como internacionales, publicacions en revistes científiques, i comunicacions en congressos. Experiència en direcció d’equips, sistemes de gestió de la innovació, preparació de propostes per a convocatòries públiques, propietat intel·lectual, transferència de tecnologia. He participat directament en la creació de la Càtedra DAM Universitat de València i he programat i dirigit activament junt amb el director de la Càtedra, les activitats de l’aquesta, entre altres jornades tècniques, seminaris, activitats educatives, etc.

+info:

     

INÉS PICAZO DÍAZ

Cap de Medi Ambient i Sostenibilitat

Planta de Regasificación Sagunto, S.A. (Saggas)

Inés Picazo Díaz considera imprescindible l’equilibri personal i el professional. “Primer de tot soc mare, és la motivació que dona sentit a com entenc la sostenibilitat: Estem prenent del futur recursos per a viure el present.  #StubbornOptimist!”

Enginyera química per la Universitat de València, màster en Implantació i Auditories de Sistema de Gestió Ambiental i EMAS per AIMME, experta en Qualitat per la Fundació Confemetal, entre altres, i formació contínua en matèria de medi ambient, comunicació, lideratge i estratègia. Va començar la seua experiència en entorns de recerca, AINIA, i va elaborar el seu projecte final de carrera durant dos anys. Els primers passos de la seua experiència professional els va donar a PANRICO com a tècnic de laboratori desenvolupant activitats de qualitat de producte, anàlisi de punts crítics, laboratori fisicoquímic i microbiològic. Posteriorment durant quatre anys va desenvolupar la seua carrera profesional en IZAR CONSTRUCCIONES NAVALES, SA, Propulsión y Energía Manises, empresa estatal de construcció naval amb més de 1000 treballadors, en el Departament de Garantia de Qualitat, i va aconseguir la certificació en ISO 14.001.

Sistema de Gestió Ambiental, la certificació en adaptació d’ISO 9001 Sistema de Gestió de la Qualitat, i implantació i certificació de PECAL 120 Requisits OTAN  d’assegurament de la qualitat per a producció. El maig de 2005 s’ incorpora a Planta de Regasificación de Sagunto, SA (Saggas), on ha anat consolidant la seua carrera professional. Forma part de diversos comités i grups de treball professionals sectorials, empresarials i institucionals tant nacionals com internacionals, incloent PNUMA i la Comissió Europea.

La seua carrera a Saggas s’ha anat desenvolupant inicialment en la direcció d’explotació com a cap de Laboratori i Medi Ambient, i des del 2014 fins a l’actualitat com a cap de Medi Ambient i Sostenibilitat staff de Direcció General. Des de la perspectiva de laboratori de qualitat de gas, va desenvolupar metodologies de balanç energètic i de qualitat de gas a la terminal de GNL i va col·laborar en el desenvolupament de nova normativa sectorial.

Des de la perspectiva de medi ambient, va implantar metodologies per al compliment de la declaració ambiental i anàlisi de riscos mediambiental, va desenvolupar el sistema de gestió ambiental seguint la norma ISO 14.001, i va aconseguir que Saggas fora la primera empresa del sector a Espanya a adherir-se a EMAS.

+info:

     

ANTONIO SANTOS BERNIA

Líder global de qualitat ciment blanc i productes especials

CIMSA CEMENTOS ESPAÑA S.A.U.

Llicenciat en ciències Químiques, especialitat Química Industrial.

Experiència professional des de 1993 en l’empresa Cemex, líder mundial en la indústria de producció i subministrament de ciment, àrids i formigó i solucions urbanes, en les places de cap de laboratori i posteriorment com a cap de qualitat de la planta de ciments a Bunyol.

Des de 2021 treballa en Çimsa Cementos España, primer com a cap de qualitat i des del 2023 com a líder global de qualitat i productes especials. Participa i col·labora amb una xarrada anual en el màster d’Enginyeria Química de la Universitat de València.

+info:

     

FELIU SEMPERE NÀCHER

Investigador Postdoctoral

Global Omnium

Enginyer químic doctor per la Universitat de València, amb experiència com a enginyer de processos i d’R+D+I des del 2006 en el sector de la depuració d’aire industrial i d’EDAR mitjançant tecnologies biològiques i fisicoquímiques. Amb experiència internacional amb projectes executats a Europa, Àsia i l’Orient Mitjà.

En la meua formació compte amb un doctorat realitzat a escala de laboratori, pilot i industrial, orientat al desenvolupament d’una biotecnologia comercialitzable per a l’eliminació d’emissions de compostos orgànics volàtils. La investigació va culminar amb èxit i es disposa actualment de 13 plantes industrials a Europa. He participat, a més, en el disseny de la majoria d’elles i en la supervisió de totes. 

Incorporat al Departament d’R+D+I de Global Omnium el 2019, on recentment he aconseguit una beca Torres Quevedo, centrada en la purificació biològica de biogàs.

+info:

     

JOSE MANUEL MEJÍAS RODRÍGUEZ

Advanced Analytics Solutions Architect - Data Science, Machine Learning & Cloud

Capgemini

Em dedique al disseny i desenvolupament d’arquitectures de sistemes informàtics i estic interessat en la ciència de dades, machine learning i cloud. Actualment treballe en projectes d’innovació tecnològica i desenvolupe la pràctica d’analítica avançada a Capgemini España. 

Ajudem a la millora de processos de negoci per millorar la productivitat i ajudar els companys i clients a adaptar-se als nous temps que corren. Dels professionals amb què col·labore, valore sobretot les qualitats humanes, l’interès i la motivació, sobre els factors tècnics. Crec que la capacitat d’adaptar-se a les necessitats del client i formar-se per estar al capdavant en tecnologies ajuda a millorar els resultats dels clients i la seua satisfacció.

Pel que fa a formació, vaig fer la carrera d’Enginyeria Informàtica en la UPV i després el màster en Ciència de Dades en la UV. Considere que la formació contínua i tenir un temps de desenvolupament personal és un mètode d’estar al dia, de disposar amb rapidesa de les capacitats necessàries per als nous reptes que apareixen en els projectes i millorar no només com a professional sinó com a persona. Una de les meues grans passions, que transmet gran part de les meues iniciatives internes i com a part del desenvolupament d’iniciatives amb clients, se centra a transmetre coneixements i una cultura orientada a la millora contínua dels professionals i dels processos que manegen perquè es dispose temps per a aquestes activitats.

+info:

     

CEILA GRANADILLO TOMÁS

Project Leader

NTT Data

Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de València, màster en Estadística Aplicada per la Universitat de Granada, i certificada en Intel·ligència de Negoci i Big Data per la UOC. 

Actualment soc responsable de projectes en NTT Data. La meua carrera professional ha girat al voltant del món de l’anàlisi de dades, els últims 5 anys a Ntt Data. Feliç de poder involucrar-me en iniciatives que donen suport al talent femení al mon STEAM.

+info:

     

SONIA BELINCHÓN RUBIO

Analista/Desenvolupadora  d’aplicacions mòbils

Etra I+D (GRUPOETRA) multinacional tecnològica, centro de Excelencia Smart City gràcies a la seua intensa activitat en projectes d’R+D+i en tecnologies Smart

Vaig estudiar Enginyeria Superior en Informàtica a la Universitat de València, on vaig adquirir una sòlida formació acadèmica; vaig destacar en arquitectura de sistemes, anàlisi, disseny i programació. Els coneixements adquirits m’han permès abordar desafiaments tecnològics de manera efectiva, desenvolupar solucions d’alta qualitat i afrontar nous reptes de manera exitosa. He continuat formant-me en diverses tecnologies segons ho requeria per ampliar coneixements que poguera aplicar al món empresarial.

Tinc àmplia experiència com a analista d’aplicacions web i mòbils, així com en el disseny i implementació d’aquestes. També tinc àmplia experiència en disseny de base de dades. He treballat com a full stack developer, i això m’ha ajudat a entendre millor totes les parts de l’arquitectura programari i com interaccionen. En els últims anys m’he especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions mòbils híbrides. Actualment en soc responsable dins de la meua empresa. Participe en el cicle complet del seu desenvolupament, des de l’ especificació de requisits fins a la seua implementació i publicació en els mercats d’Android i iOS. Estic acostumada a treballar en equip i em preocupe perquè les aplicacions que desenvolupe/supervise complisquen els estàndards de qualitat i s’ajusten als requeriments del client.

+info:

     

DAVID GUIX SÁNCHEZ

Data Scientist Consultant

Bosonit Tech & Data

Soc un data scientist amb una combinació única d’habilitats tècniques en data science i en gestió empresarial, que aporte una perspectiva fresca al món de la intel·ligència artificial. Amb 10 anys d’experiència com a emprenedor i líder empresarial, tinc una comprensió profunda de la importància de la presa de decisions impulsada per dades i el valor de les idees obtingudes de l’anàlisi de dades.

Per arribar fins ací explicaré el meu viatge de formació i experiència laboral. Després de la universitat vaig estudiar un màster en Direcció Hotelera en una escola suïssa i vaig fer pràctiques a Alemanya. A continuació vaig treballar a Londres, on vaig fer de cap de compres dels hotels Hilton, del Regne Unit i Irlanda, durant quasi 6 anys, després vaig treballar a Bangkok, on vaig passar quasi 2 anys treballant com a cap de departament en una empresa de logística. Quan vaig tornar a Espanya vaig treballar com a consultor de compres a Madrid. Després de casar-me, vaig agafar un any sabàtic i vaig recórrer Llatinoamèrica. Durant aquest temps vaig decidir crear una start-up en tornar a Europa, així ho vaig fer acompanyat de dos socis a qui els va encantar la idea, una app de distribució de menjar amb una base d’intel·ligència artificial per a una experiència d’usuari única. Per desgràcia, al poc de començar va arribar la pandèmia, i malgrat lluitar-hi durant diversos mesos, vam haver de deixar la nostra start-up.


En comptes de tornar a la meua zona de confort, que era el món de les compres, vaig decidir inspeccionar el món de la IA i aprendre’n la part tècnica, així que vaig fer un bootcamp de data science presencial a The Bridge Madrid i en acabar vaig començar a treballar com a data scientist consultant a Bosonit. La meua formació en gestió empresarial i experiència professional internacional m’ha donat una perspectiva única, que em permet unir els aspectes tècnics de la ciència de dades amb la visió de negoci, i em proporciona insights valuosos i recomanacions que ajuden les organitzacions a prendre decisions informades i a impulsar-ne el creixement.

  • Coneixement tècnic: Python, SQL, Tableau, Git, Pandas, Numpy, MatplotLib, Seaborn, Plotly, Scikit-Learn, XGBoost, Keras, TensorFlow, Flask, Streamlit, Spark, AWS.
  • Metodologies: Exploratory Data Analysis, Data Wrangling, Data Mining (APIs, Web Scraping), Data Visualization, Business Intelligence, Supervised and Unsupervised Machine Learning, Deep Learning, Natural Language Processing.

+info:

     

ANTONIO MARÍA SÁNCHEZ MATÍAS

Senior FW Engineer

Analog Devices SL

Telecommunications engineer, MsC. In Electronic Systems and PhD in Computer Science. With over 17 years of profesional experience in FW design and development from different perspectives: technical, architecture, technical and team management. I am always trying to improve myself both as a professional and as a person. I love to interact with people, to take on any challenge (and conquer it) and to meet different countries and cultures.

+info:

     

CARLOS NAVARRO MALLACH

Senior Software Engineer

Capgemini España

Soc enginyer tècnic en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de Catalunya. Treballe en Capgemini i he treballat en diferents projectes amb molt diverses tecnologies.

Actualment soc el líder tècnic del projecte a què he sigut assignat.

+info:

     

VICTOR MANUEL MORENO HONTECILLAS

Engagement Manager

Capgemini España

Engagement manager en el Departament de Cloud & Custom Applications de Capgemini España. Més de 8 anys d’experiència en el sector retail començant com a desenvolupador júnior i creixent professionalment fins a assolir el càrrec actual. Especialització en lideratge i gestió d’equips, amb prioritat pel benestar de les persones, i amb la garantia d’un rendiment excel·lent i una satisfacció del client excepcional. Participació i col·laboració constant en la mentorització dels joves talents de Capgemini, ajudant-los des del començament del seu trajecte professional i orientant-los a l’hora de confeccionar els seus objectius.

+info:

     

ANDERSON JOSÉ MARIÑO ORTEGA

Senior Busines Analyst

Capgemini España S.L.U

En l’apartat formatiu tinc 3 titulacions universitàries. Soc tècnic superior en Electrònica Industrial, enginyer electrònic i màster en Enginyeria Electrònica.

Tinc una àmplia experiència professional d’aproximadament 13 anys, els últims 8 els he dedicat al sector d’IT, específicament a l’àrea de programació.

Web development under programming language Java, html, css, use of framework Spring, Spring Boot, Spring MVC, Spring JPA, Spring Secutiry, Primefaces, React, Angular, control version Git, Database postgress, mysql, MongoDB. Experience in the railway sector, experience in the educational and industrial sector (Design of Software and Hardware components, inventory, personnel management).

+info:

     

PALOMA BAHILO ALPUENTE

Digital Delivery Presales and Discovery Lead

United Nations International Computing Centre (UNICC)

International Civil Servant (Engineer) at United Nations - International Computing Center. Digital IT Strategy & Growth at the UN family. UNICC Academic Institutions Partnerships Coordinator and Gender Champion Advocate. IESE Executive MBA 2024. MSc Industrial Engineering (Robotics, Process Control and Automation) & Digital Transformation Postgrad.

Specialization in Robot Manipulation, Machine Learning for Robotic Perception and Aerial Robotics by the Hong Kong University of Science and Technology. Digital Transformation Expert, driving growth and operational efficiency through process transformation and change management to accelerate 2030 Sustainable Development Agenda.

+info:

     

ÁNGEL MENA SANCHO

Senior Application Support Technician

United Nations International Computing Centre (UNICC)

Llicenciat en Informàtica i màster en Logística Industrial per la UPV.

Tinc una llarga trajectòria professional, destacant 18 anys treballant com a tècnic informàtic en DHL on vaig desenvolupar diverses aplicacions per a controlar el flux i volums de material d'entrada per a les plantes de Ford Europa.

Actualment, porte 4 anys treballant com Staff en UNICC (United Nations International Computing Centre), on vaig començar gestionant servidors de Bases de dades i actualment treballe en resiliència. A part de la formació acadèmica, tinc diverses certificacions de Microsoft així com el certificat PRINCE2-Agile Practitioner (gestió de projectes).

Crec que l'ideal en el professional és un bon equilibri entre els coneixements tècnics i les habilitats socials.

+info:

     

TOMÁS PÉREZ MARCOS

Director de l'oficina de projectes

Institut Tecnològic d'Informàtica

Enginyer informàtic i de Telecomunicacions i Màster en Estratègia d'Empresa per la Universitat de València. 

Professional amb 20 anys d'experiència dirigint projectes tècnics i de consultoria de negoci. Amb experiència laboral a Irlanda i el Regne Unit treballant per a diverses multinacionals coordinant equips tècnics i dirigint departaments.

+info:

     

MOISÉS VERA MUÑOZ

Professor de formació professional (electricitat i electrònica) i coordinador del pràcticum del màster de secundària 

Conselleria d'educació (IES Federica Montseny de Burjassot)

Enginyer Tècnic en telecomunicacions especialitat en sistemes electrònics per la Universitat de València. Tècnic especialitat en electrònica industrial (FP2) i tècnic superior en desenvolupament de productes electrònics (FPGS).

A més, màster universitari en Tecnologies de la Informació i Comunicació i màster universitari en Professor d'Educació Secundària, especialitat informàtica i sistemes electrònics. Capacitació per a l'ensenyança en Valencià i capacitació per a l'ensenyança en llengües estrangeres. 

Respecte a l'experiència professional, porte des de 2016 treballant com a docent de formació professional en la família professional d'electricitat i electrònica i, des de fa 6 cursos exercisc esta labor en cicles de grau mitjà i superior de telecomunicacions de l'IES Federica Montseny de Burjassot, on a més de ser professor, he exercit com a tutor de grup, tutor de FCT, coordinador de cicle i coordinador del pràcticum del màster de secundària. 
Abans de ser docent, vaig treballar com a tècnic en diferents empreses del sector com Telefónica (Abengoa), Celestina València (Thales Avionics) i Siemens.

+info:

     

JAVIER CALPE MARAVILLA

Director

Analog Devices

Doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València. Premi Extraordinari de Llicenciatura. És professor titular del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València i forma part del Grup de Processament Digital de Senyals (GPDS), en el qual va desenvolupar diversos projectes amb finançament públic i privat.

Ha estat director de departament. Investigador en 40 projectes amb empreses privades i 30 projectes amb finançament públic, en la major part dels quals com a investigador principal, incloent-hi un projecte europeu (Smart Spectra: Smart Multispectral System for Commercial Applications). És coautor de 27 patents industrials i 4 més en avaluació, 91 articles en publicacions científiques (entre les quals n’hi ha de les més citades en el seu camp) i 191 comunicacions en congressos (4 premiades com a Best Paper Award).

Ha dirigit 9 tesis doctorals, entre les qual Cloud screening algorithm for MERIS and CHRIS multispectral sensors, presentada per Luis Gómez Chova i guardonada amb l'IEEE Best European PhD Thesis a l'àrea de Remote Sensing el 2008. Els seus principals camps de treball són el desenvolupament de sensors intel·ligents, sensors hiperespectrals, i l'aplicació del processament digital de senyals en medicina. Va rebre el reconeixement com a Teleco Honoris Causa del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana en 2019.

Ha sigut promotor d'una spin-off, participa en tres empreses de base tecnològica i des de setembre de 2005 és el responsable del Centre de Desenvolupament que l'empresa Analog Devices Inc. té a València. Hi treballen 210 persones en el desenvolupament d’activitats d'R+D en projectes de disseny de circuits integrats i les seues aplicacions a camps com la instrumentació mèdica.

+info: