UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

 

 

     

VANESSA MARTÍN CARBONELL

Coordinadora de nutrició

IVADI

Formació

Doctoranda en Fisiologia. Universitat de València i Hospital Peset. Obesitat i ritmes circadiaris.

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. TFG realitzat a Haw-Hamburg Universität (Alemanya).

Màster en Condicionants Genètics, Nutricionals i Ambientals en el Desenvolupament i Creixement per la Universitat de Granada.

Premi al millor TFM en les jornades internacionals actualització de salut Nutrició i son en la infància.

Experiència professional

Educadora terapèutica en diabetis. Membre de la Comissió de Nnutrició Pediàtrica de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició. "Abordatge nutricional en pacients cirurgia bariàtrica".

Col·legi Oficial de Metges de València. Certificat de voluntariat The 42ⁿ Annual Conference of the International Society for Pediatric and Adolescent Diabetes.

Dietista nutricionista. Hospital La Fe.

Actualment dietista nutricionista. Clínica Doctorlife (tractaments pèrdua de pes, cirurgia bariàtrica i tractament hormonal).

Dietista nutricionista. Obsalud Hospital La Salud. Coordinació Unitat Cirurgia Bariàtrica i Protocols, Pèrdua de Pes i Patologies Digestives.

Docent en nutrició en el màster en línia oficial Nutrició Comunitària de la Universitat VIU València.

Docent en matèria de nutrició infantil en el màster en línia de la Universitat Cardenal Herrera CEU.

Beca Ícar de l’Ajuntament de Granada (Departament de Salut Pública).

+info:

     

MARÍA M. MORALES SUÁREZ-VARELA

Cap de grup - Investigadora

Ciber de Epidemiologia y Salut Pública (CIBERESP) – Instituto de Salud Carlos III

María és catedràtica de la Universitat de València des del 2011 al Departament de Medicina Preventiva i Salud Pública de la Facultat de Farmàcia.
És doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Còrdova.

Des del 2006 és investigadora principal del grup 17 CIBER d’Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP) de l’Instituto de Salud Carlos III.
A més, és investigadora principal o investigadora col·laboradora en més de 40 projectes competitius d'agències públiques i privades d'organismes nacionals i internacionals (Conselleria de Sanitat, Ministeri de Sanitat, FISS, i CIBER, entre altres).
Maria és autora de més de 500 articles científics en revistes de caràcter internacional i nacional amb alt índex d'impacte, i de més de 35 capítols de llibres en el seu camp. També és autora de més de 500 ponències/comunicacions en congressos científics de caràcter internacional i nacional.

És directora de més de 50 tesis doctorals, participant en més de 10 estades postdoctorals en institucions del Regne Unit, França i Dinamarca, i se li ha concedit 5 sexennis de recerca.

+info:

     

MAR GONZÁLEZ PARDO

Encarregada de gestió de qualitat i seguretat alimentària

Elaborados Cárnicos Medina, SAU

Soc llicenciada en Biologia i he tingut l'oportunitat de realitzar un màster en Biodiversitat i un altre en Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals. Durant el meu període acadèmic, vaig tenir les primeres experiències laborals, fins que vaig centrar el meu perfil en el sector de l'alimentació, concretament en l'àmbit carni. Això m'ha permès assolir coneixements i aplicar els que vaig adquirir durant els meus anys d'estudiant.

Gràcies al meu perfil professional i als coneixements adquirits al llarg de la meua experiència, crec que puc aportar organització, planificació, capacitat d'anàlisi, treball en equip, eficàcia i resolució. Crec que cal perseguir i lluitar per les oportunitats.

+info:

     

SANDRA TRIPERO MORENO

Strategic Scientific Advisor

Astrazeneca Farmacèutica Spain S A

Soc farmacèutica i treballe en AstraZeneca com a Strategic Scientific Advisor a València. Jo soc de Madrid i hi vaig estudiar la carrera de Farmàcia bilingüe a la Universitat San Pablo CEU. Tinc un màster en Desenvolupament de Nous Fàrmacs i Assajos Clínics per la Universitat de Chicago i un MBA en Indústria Farmacèutica i Biotecnològica a Madrid.

Vaig fer pràctiques a Pfizer, a Madrid, al departament mèdic de Medical Quality and Oversize. Després d'un any, em van contractar per a treballar al departament i hi vaig continuar encara un any més a un lloc de MSL d'Immuno Oncologia, on vaig treballar per a Avelumab, un antiPDL1 per al carcinoma de cèl·lules de Merkel. Des des de Madrid, m'encarregava de més de la meitat d'Espanya. Després de 6 mesos en aquesta posició buscava anar-me'n de casa i un contracte fix i em va sorgir el lloc de MSL de Respiratori a AstraZeneca, en el qual em trobe ara mateix, i que a més s'ha desenvolupat a la posició de SSA de biologics a València.

+info:

     

Mª TERESA JIMÉNEZ LÓPEZ

Responsable en Unitat de Transferència de Coneixement

Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA - CSIC)

Doctora en Farmàcia per la Universitat de València i especialista en tecnologia dels aliments pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Tinc més de 25 anys de vida professional, tant en l'entorn acadèmic com en la indústria, on he desenvolupat llocs de responsable de producte en nutrició o gestor de documentació tècnica en R+D, entre d' altres. Al llarg de la meua vida professional he tingut oportunitat de conèixer diversos entorns sempre en la R+D+I, alimentació o salut.

En la meua ocupació actual, faig funcions de gestió a la Unitat de Transferència del Coneixement (UTC), des de la qual done suport al personal investigador de l’IATA-CSIC perquè els resultats de recerca arriben a la indústria i retornar a la societat, d’aquesta manera, la inversió realitzada en aquests projectes. Aquesta tasca permet que el seu treball tinga un impacte major en la ciutadania, per a la qual cosa emprem eines de difusió i divulgació científica, així com tècniques de comercialització i networking per a l’arribada directa del coneixement que es genera en el nostre institut, en forma de productes o serveis al consumidor final.

+info:

     

ALMA MARÍA ALARCÓN RUIZ

Cap de Qualitat

Grupo GA Alimentaria

Soc enginyera química superior amb més de 10 anys d’experiència en la indústria alimentària. Hi vaig començar com a becària al Departament de Qualitat i he anat progressant a poc a poc: tècnica de qualitat, després responsable i ara, que es tracta d’un grup d’empreses, soc la cap de Qualitat del grup.

+info:

     

SANDRA NAVARRO CARRASCO

Head of Global Labeling (Regulatory Affairs)

Norgine Ltd - Leading European specialist pharmaceutical company

Sandra és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de València i ha desenvolupat la seua carrera en farmàcia comunitària i indústria farmacèutica internacionalment, a Anglaterra, Irlanda i Suïssa. 
Sandra posseeix un MSc in Pharmaceutical Medicine per Hibernia College University, Dublín.
Actualment, Sandra és Head of Global Labeling, al departament de Regulatory Affairs, en Norgine.

+info:

     

MARCOS VILLALBA CHAVES

Responsable d'assumptes reguladors

Desarrollo Biotecnológico SL

Graduat en Farmàcia per la Universitat de València.

Farmacèutic enfocat en la indústria cosmètica. He passat per diversos departaments i actualment soc responsable de la part d'assumptes reguladors i legislació.

 

+info:

     

BLANCA IBÁÑEZ DE PEDRO

Clinical Research Associate

Alexion Pharmaceuticals -  AstraZeneca Rare Disease

Blanca Ibáñez de Pedro és farmacèutica i nutricionista amb especialització en assajos clínics i indústria cosmètica. 

És graduada en Farmàcia per la Universitat de València i en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Cardenal Herrera CEU, i compta amb un màster en Monitoratge d'Assajos Clínics i Medical Affairs, així com d'Indústria Cosmètica entre altres especialitzacions.

Actualment treballa en l'àrea d'operacions clíniques de Alexion-AstraZeneca, com Clinical Research Associate contribuint en la gestió i seguiment d'assajos clínics. A més, ha treballat en àrees de Regulatory, Toxicologia i seguretat d'ingredients cosmètics.

+info:

     

EMILIO MONTE BOQUET

Cap de secció. Servei de Farmàcia Hospitalària

Hospital Universitari i Politècnic La Fe - Generalitat Valenciana

Doctor en Farmàcia per la Universitat de València.

Especialista en farmàcia hospitalària. Farmacèutic Consultor (Conselleria de Sanitat, Generalitat Valenciana). Professor associat assistencial (departament de Farmacologia, Universitat de València). Cap de secció (Servei de Farmàcia, área clínica del medicament, Hospital Universitari i Politècnic La Fe). 

Màster en Farmacoteràpia i Atenció Farmacèutica Hospitalària per a l'Ús Racional, Segur i Cost-Efectiu dels Medicaments en la Cura del Pacient (European Institute for Pharmaceutical Research and Education), màster de Seguiment Farmacoterapèutic al Pacient VIH/SIDA (Universitat de Granada), màster en Gestió Hospitalària (Universitat d'Alcalá de Henares) i màster en Salut Digital (Universitat Europea Miguel de Cervantes).

Diplomat en Nutrició (Universitat de València) i Diplomat en Farmacologia aplicada en Atenció Farmacèutica (UV). Postgrau en Bases per a l'ús de la Intel·ligència Artificial en Investigació i Docència en Ciències de la Salut (Universitat de Barcelona). Autor de 20 llibres, 32 capítols de llibres, 102 publicacions en revistes, 217 comunicacions a congressos, 412 ponències. Docent en 47 màsters, diplomes o cursos.

+info:

     

AMPARO GAMERO LLUNA

Professora Titular Tecnologia Aliments

Universitat de València

Amparo és professora titular de l'àrea de tecnologia d'aliments de la Universitat de València.

És doctora en Ciència, Tecnologia i Gestió Alimentària per la Universitat Politècnica de València. Va estudiar Ciència i Tecnologia d'Aliments i Nutrició Humana i dietètica, obtenint Premis Extraordinaris a l'expedient acadèmic a nivell de la Universitat de València i a nivell nacional. 

La seua carrera professional s'ha centrat en la investigació en l'àrea de les fermentacions alimentàries, amb èmfasis en la microbiologia i les aromes, així com en la revaloració de subproductes de la indústria alimentària. Ha treballat o realitzat estades curtes en universitats, centres d'investigació, centres tecnològics i empreses de 4 països distints (Espanya, Holanda, Bèlgica i Dinamarca).

 

+info:

     

LUCÍA ESTEVE LAPORTA

Medical Scientific Liaison

Astrazeneca Farmacéutica Spain

Llicenciada en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de València, amb àmplia experiència en el sector de l'empresa farmacèutica, desenvolupant diferents rols tant en departament comercial com delegada de vendes, com en departament mèdic com Medical Scientific Liaison i medical education manager.

+info:

     

MARÍA FOS DOMÍNGUEZ

Responsable de Garantia de Qualitat i Directora Tècnica suplent

Laboratorios Edefarm S.L. (Grupo Farmalider)

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de València. 

Farmacèutica especialista en farmàcia industrial i galènica amb experiència superior a 10 anys en les àrees de control de qualitat i garantia de qualitat. Amplis coneixements de les normatives vigents en el sector (Ph. Eur. i USP) per a medicaments i productes farmacèutics.

+info:

     

CRISTINA PRIETO MORENO

Farmacèutica - Responsable de formació

MICOF - Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València

Després de graduar-me en Farmàcia en 2016 per la Universitat de València, vaig començar a treballar com a formadora per a un laboratori farmacèutic.

Viatjava massa, de manera que, vaig decidir buscar una cosa més tranquil·la. Llavors, en 2017 vaig començar a treballar en una consultora, contribuint al desenvolupament d'un programa informàtic destinat a la prescripció i dispensació en atenció hospitalària. Dos anys després, en 2019, vaig començar a treballar com a responsable de formació en el MICOF (Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València).

+info:

     

MARÍA CARMEN COLLADO

Researcher - Professora d'Investigació

IATA - Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments | CSIC

Enginyera Agrònom, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Doctorat en Biotecnologia per la UPV, València.
Actualment, és Professora d'Investigació en el Grup de Bacteris Làctics i Probiòtics en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA-CSIC) on lidera l'equip MAINbiotics. La seua labor científica abasta tant la investigació bàsica com la clínica, amb un enfocament especial en la comprensió de les interaccions entre la microbiota, l'alimentació i el seu impacte en la salut, particularment durant les primeres etapes de la vida i en poblacions vulnerables, com a dones embarassades, lactants i nounats.

 

+info: