BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

Estudiants, personal docent i investigador (PDI) i personal d'administració i serveis (PAS) utilitzaran la targeta universitària, que acredita com a membre de la comunitat universitària, per accedir al préstec a domicili i altres serveis.

A partir del curs 2022-23 la targeta universitària per als estudiants passa a ser virtual, accessible des de l'APP mòbil UV i des de Secretaria virtual.

Per activar la targeta virtual cal pujar una fotografia a Secretaria Virtual. Consulteu l'ajuda per a estudiants si teniu cap problema.

PAS, PAS investigador i PDI,  poden sol·licitar el servei d'impressió i recollida de la seua targeta universitària. El carnet han de sol·licitar-lo prèviament, segons la seua vinculació, dirigint un correu electrònic als seus respectius serveis: gespas@uv.es, en el cas de PAS; pasinvest@uv.es, per a PAS Investigació i servei.pdi@uv.es, per a PDI. La impressió i recollida del carnet es farà en horari de 9 a 14 h. i de 16 a 20 h. a les biblioteques de Ciències Socials "Gregori Maians", Ciències de la Salut "Pelegrí Casanova" i Ciències "Eduard Boscà". En Nadal, Setmana Santa, Juliol i Agost n´hi hauran horaris especials d´atenció.

 

Consulta la teua targeta

També utilitzaran la targeta universitària per accedir a aquests serveis: estudiants de la Nau Gran, estudiants ADEIT i membres del col·lectiu Alumni UV Premium.