Logo de la Universitat de València Logo Servei de Biblioteques i Documentació Logo del portal

En el marc del projecte de conversió a Campus d'Excel·lència Internacional "Campus Habitat 5U" les cinc universitats públiques valencianes (UV, UPV, UA, UJI i UMH) han signat un conveni per al desenvolupament i utilització conjunta dels serveis de la biblioteca com és el  servici de Préstec Interuniversitari València Campus Hàbitat 5U (PIV5U).

Les 5 universitats posen a disposició del Personal Docent e Investigador i  del Personal d'Administració i Serveis els fons bibliogràfics de cada universitat. El PIV5U consisteix bàsicament en agafar en préstec fins a 3 exemplars durant 15 dies en qualsevol de les biblioteques participants, prèvia sol·licitud d'alta en l'aplicació.

El préstec dels recursos bibliogràfics es realitzarà d'acord a les condicions i  procediments que se citen en l'annex I i II del Conveni marc.

Més informació (Vídeo informatiu de la Universitat Politècnica de València)
 

Condicions del servei  PIV5U

Qui pot fer ús d'aquest servei?

PDI i PAS de les  universitats públiques valencianes (UV, UPV, UA, UJI i UMH) que prèviament hajen sol·licitat l'alta en el servei mitjançant el següent FORMULARI.

Quants documents i quin termini?

 

PDI

PAS

Observacions

Tipus de material

 


Cada universitat podrà excloure del préstec alguns materials: obres de consulta en sala, bibliografia molt demandada pels estudiants (manuals), pel·lícules, ordinadors portàtils i docimoteca.                                   

Termini de préstec

15 dies

15 dies


Màxim exemplars

3

3


Renovacions

No

No


Reserves

No

No


 Algunes biblioteques podran afegir exemplars i dies de termini.

 

Com?

El sol·licitant ha de donar-se d'alta omplint el següent  FORMULARI i ha de triar la universitat on desitge fer ús del servei de préstec interuniversitari. Una vegada haja estat admés en la universitat de destí, rebrà un email de conformitat. A partir d'aquest moment, per a  fer ús  del servei haurà d'acudir presencialment i prèvia identificació (DNI, targeta universitària, etc.) a la biblioteca  externa en què s'ha donat d'alta.

Recomanem consultar horaris i catàlegs de les biblioteques, així com els exemplars exclosos del préstec abans de la visita

L'usuari es compromet a tornar els préstecs en el termini indicat  i en la biblioteca de la universitat  prestatària.

Tarifes

Aquest servei és gratuït.

 I si és PDI o PAS d'altra universitat valenciana?

Si és usuari PDI o PAS d'altra universitat valenciana i vol endur-se llibres en préstec  de la Universitat de València ha de donar-se d'altra primer en el formulari de la seua universitat.

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies