BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

Els usuaris i usuàries podran utilitzar el servei de préstec de manera habitual, en el taulell de les biblioteques, però també realitzant una reserva mitjançant el catàleg Trobes. 

Els estudiants de grau poden reservar exemplars prestats i disponibles . El  PDI, PAS, estudiants de postgrau, estudiants amb discapacitat i estudiants del campus d’Ontinyent poden reservar exemplars prestats i disponibles així com triar la biblioteca on recollir l’exemplar.

El número de reserves simultànies que pot realitzar un usuari o usuària és igual al número màxim d’exemplars que pot agafar en préstec. Un estudiant de grau, per exemple, pot reservar un màxim de 20 exemplars.

  • Per posar una reserva cal:
    • Identificar-se a Trobes.
    • Cercar l’obra i seleccionar el títol.
    • Seleccionar l'opció Reservar.

Quan l’exemplar estiga disponible l’usuari o usuària rebrà un correu electrònic per tal de passar  a recollir-lo. El termini per recollir el llibre abans que la reserva siga cancel·lada és de 3 díes. Per favor, si no aneu a passar a arreplegar els préstecs, contacteu amb la Biblioteca.

Si no podeu recollir els préstecs a la biblioteca, podeu autoritzar una altra persona perquè ho faça signant aquest document.