Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria Xarxes Doctorals Marie Sklodowska-Curie 2023

  • 1 de juny de 2023
Convocatòria Xarxes Doctorals Marie Sklodowska-Curie 2023

434,8 milions d’euros per a establir 130 xarxes excel·lents de programes de doctorat en tots els camps de la recerca i la innovació, amb l’objectiu de desenvolupar les competències i la carrera investigadora de més de 1.600 candidats doctorals dins i fora del sector acadèmic.

La Comissió Europea ha obert el 30 de maig de 2023 el termini de presentació de propostes MSCA Doctoral Networks per a la formació de xarxes doctorals Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó Europa. El termini acaba el 28 de novembre de 2023 a les 17 h. hora local de Brussel·les.

Es tracta d’una convocatòria de subvencions que finança consorcis internacionals, intersectorials i interdisciplinaris que contractaran i formaran a personal investigador predoctoral.

Hi ha tres modalitats:

- Xarxes doctorals estàndard (màxim 360 person/month)

- Doctorats industrials (màxim 540 person/month)

- Doctorats conjunts (màxim 540 person/month)

En les tres modalitats es requereixen en el consorci almenys 3 entitats legals independents de tres estats membres o associats diferents, entre els quals almenys un ha de ser d'un estat membre. Tots els beneficiaris han de contractar com a mínim un investigador predoctoral que es matricularà en un programa de doctorat. La durada dels projectes és de 48 mesos, amb un any addicional en el cas dels doctorats conjunts.

És important destacar que la participació del sector acadèmic i del no acadèmic resulta fonamental. També cal ressaltar que els beneficiaris d'un mateix país no podran rebre més del 40% del finançament del projecte.

Tota la informació necessària i presentació en línia de propostes es troba al Portal del Finançament en l’enllaç següent:

Call: MSCA Doctoral Networks 2023 (HORIZON-MSCA-2023-DN-01)

Si pertanys a la Universitat de València i estàs treballant en una proposta o tens intenció de fer-ho, contacta amb aquesta Secció d'R+D+I Internacional (sti.internacional@uv.es ) del Servei de Transferència i Innovació per a preparar-la.