La Universitat de València participa en la I Fira Estudiar a Espanya a Brasil els dies 11 i 13 de març de 2017 en São Paulo i Rio de Janeiro, respectivament.

 

En aquest esdeveniment, organitzat per l'Oficina d'Educació de l'Ambaixada Espanyola a Brasil i el Servei Español d'Internacionalització de l'Educació (SEPIE), la Universitat de València, juntament amb més de 30 institucions espanyoles (universitats i organismes d'acreditació de competència lingüística) va presentar els seus programes de grau, postgrau i beques d'intercanvi.

 

La “I FIRA ESTUDIAR A ESPANYA”, que va incloure conferències sobre temes tan rellevants com la concessió de visats, el sistema de l'Educació Superior espanyola, certificació de coneixements, així com possibilitats de recerca en tot el continent europeu, va reunir en el seu conjunt la participació d'uns 4.000 estudiants.

 

Entre els precedents per a l'organització d'una Fira d'aquestes característiques, trobem el Programa Ciència sense Fronteres, en el qual la Universitat de València ha participat des del seu inici rebent des del curs 2012-2013 a més de 100 estudiants de grau.

 

Espanya és l'únic país hispà-parlant el sistema universitari del qual ha sigut escollit pel Consell Nacional de Desenvolupament Científic i Tecnològic (CNPq) brasiler com a destinació dels seus alumnes.

https://www.eldiario.es/sociedad/Espana-estudiantes-brasilenos-sistema-educativo_0_622237775.html

 

 

 

Data: 13 de de març de 2017.

Lloc de realització São Paulo i Rio de Janeiro.

Imatges: