PRONABEC pretén aconseguir que els estudiants universitaris peruans puguen cursar màsters i doctorats en les universitats internacionals més prestigioses del món. Concretament, en les universitats que es troben entre les 400 primeres en els principals rànquings internacionals. Amb aquesta finalitat, el Ministeri peruà aprova cada any la Beca Presidente de la República dirigit als estudiants que compten amb el millor rendiment acadèmic en estudis de grau.
 
Per tal de donar a conèixer les universitats internacionals als estudiants peruans, PRONABEC organitza la Fira en la qual estan presents representants dels vicerectorats d’Internacionalització i de Postgrau de la Universitat de València. La Universitat pretén atraure així als millors estudiants peruans, donant-los l’oportunitat de cursar els seus màsters oficials i doctorats.
 
A més a més, la Fira també ha sigut aprofitada per la Universitat de València per a negociar un conveni de col·laboració amb PRONABEC, mitjançant el qual s’acolliran 100 professors universitaris de Perú al llarg del mes de febrer de 2016. Els professors peruans rebran un programa de formació específic en la Universitat de València per tal de millorar les seues tècniques de metodologia docent.
 
En la Fira estan participant un total de 75 universitats de 20 països diferents. A més a més, també assisteixen representants del govern de Perú i de les ambaixades dels països participants.
 
Més informació en: www.pronabec.gob.pe

 

Data: 30 de d’octubre de 2015.

Lloc de realització Perú.

Imatges: